Hr

3. liga, 27. fordul: DAC B/Nykvrkony - Privigye 2:2 (2:0)

3. liga, 27. fordul: DAC B/Nykvrkony - Privigye 2:2 (2:0)

Hr
| h 7.5.2018, Nagy Krisztin

Az ígéretes els félidt követen két góllal vezetett a DAC B, fordulás után azonban Jánošík és társai pontokat raboltak tartalékcsapatunktól. A két ponton kívül az U19 legjobb góllövjét, Martin Rymarenkot is elvesztettük, aki súlyos térdsérülést szenvedett.

article_bannerarticle_banner

DAC B/Nyékvárkony - FC Baník Prievidza 2:2 (2:0)

2018.05.06., vasárnap, 16:30

Góllövk: 2. Iván, 38. Liashenko - 54. Šlabjar, 82. Jánošík

Játékvezet: Fehér - 150 néz

DAC B/Nyékvárkony: Somogyi - Janek, Chabreek, Varga G., Naeem - Tešlár - Liashenko (76. Fronc), Viola, Iván, Rymarenko - Szelle (67. Taritaš). Edz: Branislav Fodrek.

Edzi értékelés

Branislav Fodrek: „Remekül alakult számunkra a mérkzés, ideális volt a forgatókönyv. Gyorsan megszereztük a vezetést, és az els félidben a játékosok felelsségteljesen álltak a mérkzéshez, jól futballoztak. A fordulás után azonban homlokegyenest más történt a pályán, mint amit szerettünk volna. Jobb volt az ellenfél, mi pedig ráfizettünk a súlyos egyéni hibákra és a fegyelmezetlenségünkre, amely fleg a védekez fázisban sújtott minket. Ezzel úsztak el a gyzelmi esélyeink.”

A héten is két fordulót rendeznek. A DAC B már holnap a Nemsó (Nemšová) otthonában lép pályára, majd vasárnap 16:30-kor a listavezet Máriatölgyes (Dubnica) látogat Nyékvárkonyba.