Hír

A játékosok fizetik a belépőt a pénteki bajnokira

A DAC játékosai fizetik a belépőt minden sárga-kék szurkolónak, aki elkíséri csapatunkat a pénteki Besztercebánya elleni idegenbeli mérkőzésre.

Pénteken újabb fontos mérkőzést játszik a DAC, a Fortuna Liga 29. fordulójában 16.30-tól a sereghajtó Besztercebánya otthonában lép pályára.

Játékosaink és a szakvezetés közösen úgy döntött, hogy kifizetik a belépőt minden szurkolónak, aki elkíséri csapatunkat a pénteki bajnokira. „Volt egy rossz sorozatunk, amit tegnap végre sikerült megtörni. Ennek ellenére továbbra is úgy éreztük, nem csak a pályán kell lépést tennünk szurkolóink felé. Nagy szükségünk van a segítségükre, és bízunk benne, közösen elindulunk felfelé a lejtőn. Részünkről ez egy lépés a közös működés irányába. Nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, de aki tényleg együtt tart és harcol velünk, az át tudja érezni - csak közösen lehetünk sikeresek. Nem nagy dolog, amit nyújtunk, de egy új kezdete lehet az együttműködésnek,“ mondja Szabó Ottó csapatkapitány.

A belépő ára egyébként 6,- euró, és a helyszínen, a besztercebányai stadion vendégszektora előtt lehet majd igényelni, a mérkőzés előtt. A versenykiírás értelmében a vendégcsapat köteles a hazai szervező számára névsort készíteni a saját szurkolói részére kijelölt szektorban helyet foglaló személyekről. Az adatok gyűjtése a helyszínen fog folyni, nem szükséges előre bejelentkezni. A Dukla stadionjának vendégszektora 300 férőhelyes.

Az YBS fanklub tájékoztatója a mérkőzéssel kapcsolatban:

Az YBS Fanklub tájékoztatja a szurkolókat, hogy autós on tour-t szervez május 8.-án a Besztercebánya elleni mérkőzésre. Közös indulás a Szent István térről 14:00-kor. Megálló és pihenő a Hontnémeti (Tekovské Nemce) OMV benzinkúton.

Az utóbbi időben kialakult helyzet miatt, az YBS Fanclub által kezdeményezett a DAC ill. a játékosok közti megbeszélés után a DAC játékosai úgy döntöttek hogy mindenkinek aki elkíséri a csapatot Besztercebányára kifizeti a mérkőzés belépőjegyét. A jegyet mely egyébként 6 Euróba került volna, átvehetitek a besztercebányai stadion vendég szektora előtt. Ez egy gesztus mely a klub részéről felénk irányul. A mérkőzés 16:30-kor kezdődik. Szurkoljunk csapatunknak idegenben is. Hajrá DAC !

Kapcsolódó hírek