Hír

A rájátszás programja: eddig tízből négy

A rájátszás első fordulójában az Aranyosmarótot fogadjuk, a további teljes programunk csak szombat koraeste lesz ismert.

Az alapszakasz zárófordulóját megelőzően mindössze egy hely maradt kiadó a bajnoki címért harcoló felső hatosban. A Slovan első és a DAC második helyezése már korábban biztossá vált, a 21. fordulóban pedig az Aranyosmarót sorsa is véglegessé vált – nemcsak abban a tekintetben, hogy a bajnokság jelenlegi lebonyolítási formájának bevezetése óta első alkalommal jutottak be a felsőházba, hanem abban is, hogy az 5. helyről vágnak neki a top 6 küzdelmeinek.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a rájátszás nyitófordulójában a második márciusi hétvégén a MOL Arénában épp a ViOn csapatát fogadjuk majd.

Most szombaton eldől, a Nagyszombat – Zsolna párosból ki végez a 3. és a 4. helyen, és valószínűleg a legfontosabb kérdésre is választ kapunk: ki kerül be a felső hatos csoportba a Trencsén, Rózsahegy páros közül? A Trencsén kedvezőbb helyzetből vág neki a sorsdöntő fordulónak, hiszen számukra egy pont is elég, míg a Rózsahegynek Zsolnán kellene diadalmaskodnia és egyúttal kiszurkolni, hogy a trencséniek vereséget szenvedjenek odahaza a Nagyszombattól.

Pillanatnyilag tehát három csapatot tudunk a rájátszás programjába illeszteni, így az is ismert, melyik fordulóban csapunk össze a Slovannal illetve az Aranyosmaróttal:

A FL rájátszásának 1. fordulója: 2021. március 13. DAC-Aranyosmarót
A FL rájátszásának 2. fordulója: 2021. március 20.
A FL rájátszásának 3. fordulója: 2021. április 3.
A FL rájátszásának 4. fordulója: 2021. április 10. DAC-Slovan
A FL rájátszásának 5. fordulója: 2021. április 17.
A FL rájátszásának 6. fordulója: 2021. április 24. Aranyosmarót-DAC
A FL rájátszásának 7. fordulója: 2021. május 1.
A FL rájátszásának 8. fordulója: 2021. május 8. Slovan-DAC
A FL rájátszásának 9. fordulója: 2021. május 15.
A FL rájátszásának 10. fordulója: 2021. május 22.

Megjegyzés: a feltüntetett időpontok a hivatalos játéknapot jelzik. A program nem tartalmazza a rájátszás televíziós közvetítéseit, amelyek egyelőre nem ismertek és általuk egyes mérkőzések megrendezési időpontja más napra eshet.

A Fortuna Liga rájátszásának a Ligás Klubok Uniójának Elnöksége által elfogadott sorsolása:

Kapcsolódó hírek