Hír

DAC-Partizan: svájci játékvezetők

DAC-Partizan: svájci játékvezetők

Hír
| ke 27.7.2021, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

A svájci Alain Bieri vezeti a csütörtöki EKL-mérkőzésünket.

article_bannerarticle_banner

Az UEFA svájci bírói csapatot nevezett a DAC-Partizan Belgrád Európa Konferencia Liga-mérkőzésre, amelyet július 29-én, csütörtökön 20:45 órától a MOL Arénában rendeznek. A múltheti odavágón 1:0-ra nyert a szerb csapat. A jegyinfót itt találják.

Az e heti találkozót a 42 éves Alain Bieri vezeti majd, aki 2008-ban debütált a svájci élvonalban és 2011 óta FIFA-játékvezető. Tíz felnőtt válogatott találkozó, valamint 16 európai kupamérkőzés áll eddig a neve mellett, de a sípot a francia és osztrák legfelsőbb bajnokságokban is fújta már.

Alain Bieri munkáját honfitársai Marco Zürcher és Guillaume Maire segítik az oldalvonalak mögül, negyedik játékvezetőként Sven Wolfensberger működik közre.

Az UEFA ellenőri tisztségét a lengyel Kazimierz Oleszek tölti be, míg a játékvezetők megfigyelője a ciprusi Christos Nicolaides lesz.

Holnap mindkét csapat a MOL Arénában tart edzést – 17:30-tól a DAC, majd 20:00 órától a szerb gárda. Ezeknek az első 15 perce nyitott lesz a sajtó képviselőinek, míg a szurkolók számára nem lesz megnyitva a stadion.

A gyakorlást mindkét esetben - az UEFA előírásainak megfelelően - külön-külön sajtótájékoztató előz meg. Csapatunkat Németh Antal vezetőedző és Schäfer András fogják képviselni, és az eseményt élőben követhetik YouTube-csatornánkon és Facebook profilunkon.

A szerdai hivatalos program:
16:45 ó: a DAC sajtótájékoztatója (Németh Antal, Schäfer András)
17:30 ó: a DAC edzése (az első 15 perc nyilvános a média számára)
19:30 ó: a Partizan sajtótájékoztatója
20:00 ó: a Partizan edzése (az első 15 perc nyilvános a média számára)