Hr

DAC-Partizan: svjci jtkvezetk

DAC-Partizan: svjci jtkvezetk

Hr
| ke 27.7.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A svjci Alain Bieri vezeti a cstrtki EKL-mrkzsnket.

article_bannerarticle_banner

Az UEFA svjci bri csapatot nevezett a DAC-Partizan Belgrd Eurpa Konferencia Liga-mrkzsre, amelyet jlius 29-n, cstrtkn 20:45 rtl a MOL Arnban rendeznek. A mltheti odavgn 1:0-ra nyert a szerb csapat. A jegyinft itt talljk.

Az e heti tallkozt a 42 ves Alain Bieri vezeti majd, aki 2008-ban debtlt a svjci lvonalban s 2011 ta FIFA-jtkvezet. Tz felntt vlogatott tallkoz, valamint 16 eurpai kupamrkzs ll eddig a neve mellett, de a spot a francia s osztrk legfelsbb bajnoksgokban is fjta mr.

Alain Bieri munkjt honfitrsai Marco Zrcher s Guillaume Maire segtik az oldalvonalak mgl, negyedik jtkvezetknt Sven Wolfensberger mkdik kzre.

Az UEFA ellenri tisztsgt a lengyel Kazimierz Oleszek tlti be, mg a jtkvezetk megfigyelje a ciprusi Christos Nicolaides lesz.

Holnap mindkt csapat a MOL Arnban tart edzst 17:30-tl a DAC, majd 20:00 rtl a szerb grda. Ezeknek az els 15 perce nyitott lesz a sajt kpviselinek, mg a szurkolk szmra nem lesz megnyitva a stadion.

A gyakorlst mindkt esetben - az UEFA elrsainak megfelelen - kln-kln sajttjkoztat elz meg. Csapatunkat Nmeth Antal vezetedz s Schfer Andrs fogjk kpviselni, s az esemnyt lben kvethetik YouTube-csatornnkon s Facebook profilunkon.

A szerdai hivatalos program:
16:45 : a DAC sajttjkoztatja (Nmeth Antal, Schfer Andrs)
17:30 : a DAC edzse (az els 15 perc nyilvnos a mdia szmra)
19:30 : a Partizan sajttjkoztatja
20:00 : a Partizan edzse (az els 15 perc nyilvnos a mdia szmra)