Hír

DAC-Zsolna: csütörtöktől jegyelővétel

Csütörtökön kezdődik a jegyelővétel a péntek esti DAC-Zsolna bajnoki mérkőzésre.

A Zsolna elleni bajnokira (péntek, május 15., 19.00) két napon keresztül és három helyen fog tartani az elővétel: a stadion éttermében csütörtökön 10-órától 17.00-ig, valamint pénteken 10.00-tól a jegypénztárak megnyitásáig (16.30). A belépőjegyek holnaptól a dunaszerdahelyi Turul bárban, valamint a bősi Monika Espressóban (Fő utca, a Slovnaft kút mellett) is megvásárolhatóak, a nyitvatartási idő szerint.

A mérkőzés napján a stadion pénztárai két és fél órával a kezdés előtt, 16.30-kor nyílnak. Mindhárom helyen - 1, 4 és 6-os számú pénztár - megvásárolható lesz a kedvezményes, 2 eurós belépő is (6-15 éves gyerekek, 70 év feletti nyugdíjasok, valamint az egészségkárosodott személyek részére).

Kérjük a kedves szurkolókat, a belépés felgyorsítása érdekében használják ki az elővásárlás lehetőségét, nemcsak a belépésnél foganatosított biztonsági ellenőrzés, hanem a 2015. április 1-én érvénybe lépő, a pénztárgépek használatára vonatkozó új rendelet (Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice) miatt is. Ennek értelmében ugyanis minden eladott belépőjegyet pénztárgépen is be kell regisztrálni. Mindenképp érdemes tehát kihasználni az elővételt!

Belepők árjegyzéke:

6 év alatt:

ingyenes

6-15 év:

2 EUR

15-70 év

5 EUR

70 év felett: 

2 EUR

Súlyosan egészségkárosodott

2 EUR

Tolókocsis látogató:

ingyenes

A Zolna elleni bajnoki mérkőzés alkalmával ismét megnyílik a hivatalos FANSHOP sátor, és minden belepőhöz egy ingyenes, színes meccsfüzet (Híradó) is jár. Ennek tulajdonosa automatikusan részt vesz a félidei sorsoláson, eredeti DAC-os nyereményekért, valamint a fődíjért, amit a szigetközi Diamant hotel ajánlott fel.

Kapcsolódó hírek

Hír