Interj

Dominik Kruliak: nbizalom nvel gyzelem

Dominik Kruliak: nbizalom nvel gyzelem

Interj
| h 2.8.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Bzom abban, hogy gyzelmi sorozatot indtunk. Dominik Kruliak csapatkapitny szlvrosa egyttese ellen vezette tegnap gyzelemre a srga-kkeket.

article_bannerarticle_banner

Az ellenfl a balszerencss hibmat kveten kerlt elnybe, amikor is a labda a kezemrl pattant le. Nem knny megemszteni az els percben bekapott glt, amely kicsit vissza is vetett minket. Mindenki hibzik, n pedig mr nem vagyok fiatal s tapasztalatlan futballista, akinek ez megingatn az nbizalmt. Igyekeztem a sajt teljestmnyemre sszpontostani. Boldog vagyok, amirt kzdttnk, s hrom szp glt szereztnk. Fontos volt, hogy Schfer pards gljval mg a flidei sznet eltt sikerlt kiegyenltennk. Az els jtkrszben is megvoltak a helyzeteink, amelyeket azonban nem hasznltunk ki, de a msodik jtkrszben mr hatkonyabbak voltunk, s megrdemelt gyzelmet arattunk. Schfer tallata nagyon fontos volt, de mindegyik glszerznek s az egsz csapatnak jr a ksznet. A Liptszentmikls szimpatikus ellenfl volt, igyekeznek egszen szp futballt jtszani rtkelte a Fortuna Liga 2. forduljnak DAC-Tatran (3:1) mrkzst csapatkapitnyunk, a liptszentmiklsi szlets Dominik Kruliak. Nem mondanm, hogy valamiflekppen klnleges lett volna az ellenk lejtszott sszecsaps. Br ott nttem fel, sohasem jtszottam szlvrosom szneiben. Viszont egy minsgi grdrl van sz, amely olyan ers konkurensek trsasgban is kivvta a feljutst, mint a Besztercebnya vagy a Kassa. Kvnom nekik, hogy harcoljk ki a bennmaradst, mert jl futballoztak.

Br az jonc elleni siker nem szletett meg egyknnyen, teljesen megrdemelt volt, s a vgeredmny lehetett volna mg hzelgbb is a szmunkra. Termszetesen nem volt kellemes sorozatban hrom veresget elszenvedni, radsul gondjaink akadtak a befejezsekkel, s elg sok glt is kaptunk. A tegnapi meccs az nbizalom szempontjbl is fontos volt, s rlk a sikernknek. Most van egy ht szabadunk, alaposan fel kell kszlnnk a soron kvetkez ellenfelekbl. Bzom benne, hogy egy gyzelmi sorozatot indtunk. Hrom veresg utn gyzni akartunk, s szerencsre sikerlt is. Ez egy nbizalom nvel szmunkra a tovbbi munka tekintetben. A bajnoksgbl mg csak kt fordul telt el, az Eurpa Konferencia Ligban pedig egy ers ellenfelet kaptunk, amely ellen j meccseket abszolvltunk, emelt fvel estnk ki. A bajnoksgra s a kupra kell sszpontostanunk. Meccsrl meccsre akarunk haladni, s megismtelni a mlt szezonban mutatott rajtot. rlnk, amirt a dunaszerdahelyi s a krnykbeli emberek kijrnak a stadionba s buzdtanak minket tette hozz Kruliak, aki tegnap a 190. lvonalbeli sszecsapsn lpett plyra. Ebbl 56-ot a DAC szneiben abszolvlt.