Hír

Élő online beszélgetés Jan Van Daele sportigazgatóval

Május 21-én, csütörtökön 17 órától a DAC sportigazgatója válaszol a szurkolók kérdéseire klubunk hivatalos Facebook-oldalán.

A héten is folytatódik a klubunk hivatalos Facebook profilján futó élő beszélgetések sorozata. Ezúttal a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele várja a szurkolók kérdéseit. Az adás csütörtökön, 2020. május 21-én, kivételesen 17:00 órakor kezdődik.

Amennyiben Te is kérdezni szeretnél, de még nem vagy tag, akkor regisztrálj a Facebookra, és nyomd meg a Tetszik gombot a DAC 1904 hivatalos oldalán.

Ha már a Facebook regisztrált tagja vagy, és csatlakoztál is a DAC-hoz, akkor nem kell mást tenned, mint beírni a kérdést FB profilunkon, a következő módon:
- FB-n hozzászólásként ennek a cikknek a posztja alá
- FB-n hozzászólásként az élő beszélgetés alá

Várjuk a kérdéseket!

Jan Van Daele nem reagál erkölcsbe ütköző vagy stílusában nem megfelelő kérdésekre, illetve fenntartjuk a lehetőségét, hogy azonos tartalmú kérdések esetén csak az első kerüljön megválaszolásra! Amennyiben kezelhetetlen mennyiségű kérdés érkezik, akkor természetesen igyekszünk majd a későbbiekben reagálni, illetve az érdekesebb témákat a dac1904.sk-n kifejteni!

Kapcsolódó hírek

Hír