Hr

Gyere velnk a DAC-ra: Ez tbbrl szl, mint a futball

Gyere velnk a DAC-ra: Ez tbbrl szl, mint a futball

A-CSAPAT
|
Hr
| sze 5.4.2023, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

me, a zsigrdi dikok lmnybeszmolja s a kvetkez regisztrci felttelei.

A mltheti DAC-Zsolna tallkozn folytatdott a Gyere velnk a DAC-ra! projekt, amelynek keretn bell a Zsigrdi Alapiskola dikjai ltogattak el a MOL Arnba az lmnybeszmoljukat albb olvashatjk.

Mostantl pedig mr lehet jelentkezni a kvetkez hazai bajnoki mrkzsre is, amelyen 2023. prilis 14-n, pnteken 17:30 rakor az jonc Zlyombrz csapata ellen lpnk plyra.

Az emltett tallkozra jv ht szerdig, 2023. prilis 12-ig, 12:00 rig lehet regisztrlni. A jelentkezsi formanyomtatvnyt innen tltheti le; krjk, hogy kitltse utn kldjk el azt a marketing@dac1904.sk email cmre. A jelentkezsi lapra krnk egy rvid indoklst, hogy mirt ppen az n iskoljt, szervezett vlasszuk. A legfrappnsabb vlaszt bekld a mrkzs mellett a DAC jtkosainak ltogatst is lvezheti sajt krnyezetben.

A Zsigrdi Alapiskola tanulinak lmnybeszmolja a DAC-Zsolna bajnoki mrkzsrl:

Kiskoromtl kezdve szleimmel rendszeresen jrok a dunaszerdahelyi focicsapat mrkzseire. Minden egyes alkalommal, mikor felcsendl a Nlkled c. felvidki himnusz, boldogsg tlt el, hogy gyerekek s felnttek egyarnt nekelnek s szurkolnak a csapatnak. Ez tbbrl szl, mint a futball
Udvaros Mrton

Nagyon hls vagyok, hogy az osztlyommal egytt szurkolhattam a csapatnak. Egytt ujjongtunk, amikor bergtk a gyztes glt. Gyzelmk valdi csapatmunka volt.
Tth Boglrka

Lny ltemre nagy focirajong vagyok, a televziban nem r olyan adrenalin, mint lben a stadionban, ezrt is, ha tehetem, lben nzem a mrkzseket.
Vanko Vanessza

A foci kiskorom ta az letem rsze. Sokat jrtam az desapm mrkzseire. A szurkolk ljenzse, szurkolsa mindig feldobja a hangulatomat.
Balogh Eszter

Nagyon rlk annak, hogy a mi iskolnk kapta a meghvst erre a focimeccsre, hiszen nem mindenkinek adatik meg, hogy a bartaival egytt szurkolhasson a focistknak.
Urbanok Klaudia

Nagyon j volt, hogy krlnzhettnk a stadionban s mg ajndkokat is kaptunk. Lelkesen szurkoltuk vgig a meccset s nagyon rltnk, hogy gyztt a kedvenc csapatunk. Nagy lmny volt tallkozni a jtkosokkal is.
Jacsa dm

A Gyere velnk a DAC-ra! projektrl

A 2017-es v elejn meghirdetett kezdemnyezsnk olyan alap- s kzpiskols dikok fel irnyul, akik szeretnk lben tlni a MOL Arna hangulatt. Eddig mr tbb szz fiatalt fogadtunk, a bvebb rgi iskolibl s fiatalokkal foglalkoz szervezeteibl.

A program keretben a DAC nhny jtkosval elltogatunk a kivlasztott iskolkba, ahol a dikok sajt krnyezetkben, szemlyesen tallkozhatnak a kedvenceikkel. A buszos szllts s a meccsbelpk rt is a klub llja, st mg DAC-os ajndkokkal is kedveskednk a gyerekeknek.

A Gyere velnk a DAC-ra! felhvsra brmelyik ifjsgi szervezet, ill. alap- s kzpiskola jelentkezhet, ehhez csupn egy regisztrcis rlap kitltse szksges. A maximlis ltszmot 30 dik s az ket ksr 2 pedaggus alkothatja.

A meccsnapon az albbiak szerint alakul a mintegy 4-5 rs program:
- a gyerekeket autbusz veszi fel a sajt iskoljuk eltt, 2 rval a mrkzs kezdete eltt, max. 40 km-re Dunaszerdahely krnykn
- a DAC hazai mrkzsnek megtekintse a MOL Arnban
- ajndktrgyak kiosztsa, valamint fnykpezkeds az A csapat tagjaival
- a tallkoz utn a gyerekek autbusszal jutnak vissza az iskolba

A fentebb olvashat aktivitsokat a DAC INGYEN knlja az iskolknak s a szervezeteknek!