Hír

Gyere velünk a DAC-ra: remek tapasztalat és egy életre szóló élmény

Tavasszal is folytatódik a Gyere velünk a DAC-ra! projekt. A vasárnapi látogatóinktól egy szívhez szóló köszönőlevelet kaptunk.

A hétvégén megkezdődött a tavaszi idény, amely során folytatódik a „Gyere velünk a DAC-ra!” projekt is. Az idei első látogatóink Felsőszeliből érkeztek, az ottani szlovák tanítású Alapiskola és Óvoda köszönőlevelét alább közöljük. Az eredmény ugyan nem az elképzeléseink szerint alakult, ám a fiatalok így is nagy élményekkel távoztak a MOL Arénából.

A tavasz második hazai bajnoki mérkőzésén (DAC-Nagyszombat, 2020. március 7.) szünetel a projekt, a következő találkozót pedig majd a rájátszás programjának ismertetése után tudjuk meghirdetni. A regisztrációval kapcsolatban kövessék honlapunkat!

A Felsőszeli Alapiskola és Óvoda levele a DAC-Szenice bajnoki mérkőzésről:

„Szeretnénk nagy köszönetet mondani a DAC 1904 futballklubnak, amiért lehetővé tették, hogy ellátogassunk a Szenice elleni hazai találkozóra, továbbá, hogy a szervezésben is hozzájárultak ehhez az akcióhoz, és hogy lehetőséget biztosítanak az iskoláknak részt venni a futballmérkőzéseken.
Azért is szeretnénk köszönetet mondani, hogy az ottlétünk gond nélkül telt, minden gyerek megelégedésére. Köszönjük az emlékajándékokat és azt is, hogy ráléphettünk a futballpályára, akárcsak annak lehetőségét, hogy a klub futballistáival készített közös fényképek által tehettük emlékezetessé az ittlétünket.
Azon gyerekek számára, akik első alkalommal vettek részt ilyen eseményen, ez egy remek tapasztalat és egy életre szóló emlék volt. A döntetlen eredmény csalódást keltett, de bízunk benne, hogy az új játékosok egy idő után összeszoknak a tapasztaltabbakkal és egyre jobb teljesítményt fognak nyújtani. Sok sikert kívánunk. Hajrá, DAC!!!”
(Felsőszeli Alapiskola és Óvoda)

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről itt olvashatnak bővebben.

Kapcsolódó hírek

Mérkőzés
Hír

Három újonc

szerda 19.2.
Hír
Fotók

Fotók: DAC - Senica (0:0)

vasárnap 16.2.
Videó

Videó: DAC - Szenice 0:0

vasárnap 16.2.
Szurkolók
Hír
Szurkolók

DAC-Szenice: jegyinfó

hétfo 10.2.