Hír

Jegyelővétel a Kassa és Szenice elleni mérkőzésekre

Pénteken kezdődik a jegyelővétel a szombati DAC-Kassa bajnokira, valamint a jövő keddi Szenice-DAC kupamérkőzésre.

Négy napon belül két fontos tétmérkőzés vár csapatunkra: szombaton a Fortuna Liga 26. fordulójában a Kassát fogadja, majd kedden a Szlovák kupa elődöntőjének visszavágóján Szenicén vendégszerepel.

Kassa elleni bajnokira (április 18., 19.00) két napon keresztül és három helyen fog tartani az elővétel: pénteken a stadion éttermében 10-órától 18.00-ig, valamint szombaton 10.00-tól a jegypénztárak megnyitásáig (16.30). A belépőjegyek péntektől a dunaszerdahelyi Turul bárban, valamint a bősi Monika Espressóban (Fő utca, a Slovnaft kút mellett) is megvásárolhatóak, a nyitvatartási idő szerint.

A mérkőzés napján a stadion pénztárai két és fél órával a kezdés előtt, 16.30-kor nyílnak. Mindhárom helyen - 1, 4 és 6-os számú pénztár - megvásárolható lesz a kedvezményes, 2 eurós belépő is (6-15 éves gyerekek, 70 év feletti nyugdíjasok, valamint az egészségkárosodott személyek részére).

Kérjük a kedves szurkolókat, a belépés felgyorsítása érdekében használják ki az elővásárlás lehetőségét, nemcsak a belépésnél foganatosított biztonsági ellenőrzés, hanem a 2015. április 1-én érvénybe lépő, a pénztárgépek használatára vonatkozó új rendelet (Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice) miatt is. Ennek értelmében ugyanis minden eladott belépőjegyet pénztárgépen is be kell regisztrálni. Mindenképp érdemes tehát kihasználni az elővételt!

Belepők árjegyzéke:

6 év alatt: ingyenes
6-15 év: 2 EUR
15-70 év 5 EUR
70 év felett:  2 EUR
Súlyosan egészségkárosodott 2 EUR
Tolókocsis látogató: ingyenes

A szombati mérkőzés alkalmával ismét megnyílik a hivatalos FANSHOP sátor, és minden belepőhöz egy ingyenes, színes meccsfüzet (Híradó) is jár. Ennek tulajdonosa automatikusan részt vesz a félidei sorsoláson, eredeti DAC-os nyereményekért, valamint a fődíjért, amit a szigetközi Diamant hotel ajánlott fel.

szenicei kupameccsre (április 21., 17.30) ötszáz belépőjegy áll a DAC-szurkolók rendelkezésére. Az elővétel szintén holnap kezdődik, az értékesítés pénteken és szombaton a fent felsorolt, Kassa elleni bajnokira vonatkozó elővétellel egyidejűleg folyik majd a stadionban és a Turul bárban. A további napokban megvásárolhatóak lesznek a Turul bárban (a nyitvatartási idő szerint), valamint hétfőn 10-órától 18.00-ig a stadion éttermében is. A mérkőzés napján Szenicén, a vendégszektor pénztárjában szintén vásárolhatnak belépőjegyet, az ára 5 EUR.

Kapcsolódó hírek

Hír