Szurkolk

J hrek: hatezer ember jhet a Partizan elleni visszavgra, a brletesek mr ma megvehetik a jegyeiket

J hrek: hatezer ember jhet a Partizan elleni visszavgra, a brletesek mr ma megvehetik a jegyeiket

Szurkolk
| szo 24.7.2021, DAC 1904

Szombaton kezddik a jegyek rtkestse a Partizan Belgrd elleni hazai visszavgra. Izgalmas tallkoz vrhat, a csapatnak pedig a belgrdi szoros veresg utn szksge lesz minden buzdtsra. Erre lehetsgk lesz a szurkolknak, hiszen a legjabb elrsok szerint a MOL Arna flig megtelhet. Elszr a brletesek kapnak elvsrlsi jogot.

Jlius 29-n, cstrtkn este 20:45-tl kerl megrendezsre az Eurpa Konferencia Liga 2. selejtez-forduljnak visszavgja, amelyen a Partizan Belgrd csapatval mrkznk meg a MOL Arnban.

A belgrdi 1:0-s veresg azt jelenti, hogy tovbbra is nyitott a tovbbjuts krdse, otthon nyernnk kell, amire minden eslynk megvan, de nem szmthatunk knny menetre. A srga-kkeknek az elmlt szezon zrtkapus mrkzsei utn kiemelten szksgk lesz a szurkolk tmogatsra, minden ember kell ahhoz, hogy a fik kell ervel s nbizalommal lljanak ki a nagy kzdelemre. Belgrdban tbb mint 12 ezer nz eltt kzdttnk, a hazai visszavgn pedig ott lehet 6 000 nz. Mutassuk meg a Partizan jtkosainak, hogy milyen a legends DAC-hangulat!

A 2021/22-es brlettulajdonosok elvsrlsi joggal rendelkeznek s klubkrtyjukkal kedvezmnyes ron vsrolhatnak belpt. A jegyrtkests szmukra szombaton kezddik s egszen htfig, azaz jlius 26-ig tart online illetve a MOL Arna VIP recepcijn.

Aki mg nem hosszabbtotta meg a brlett, az e ht vgig azt is megteheti szintn online vagy a MOL Arena VIP recepcijn szemlyesen.

A brlettel nem rendelkez szurkolk jlius 27-tl, azaz keddtl tudnak jegyet vsrolni a vrva vrt mrkzsre. Akinek van klubkrtyja, de nincs brlete, az szintn kedvezmnyesen veheti meg az egyszeri belpt, vagyis rdemes klubkrtyt vltani.

Bvebb informcikat a jegyeladsokrl a jv ht folyamn kzlnk.