Hr

Trkorszgi napl 1: Belekbl jelentkeznk

Trkorszgi napl 1: Belekbl jelentkeznk

Hr
| va 23.1.2022, Krisztin Nagy

A DAC kldttsge szerencssen megrkezett a tli sszpontosts helysznre. Az els nap sszegzse.

article_bannerarticle_banner

A srga-kkek mr Trkorszgban vannak. A csapatnak ma korn kellett kelnie, hiszen a hossz trkorszgi tnak mr reggel vgott neki. Az A-pontbl (MOL Akadmia) B-pontba (a beleki Papillon Aycha hotel) val eljuts sszesen 8 rig s nhny percig tartott.

Haladjunk azonban szp sorjban. Az akadminkrl 5:40-kor hajtott ki a busz a bcsi reptrre indulva, s rviddel ht ra eltt mr meg is rkezett a kldttsg Schwechatra. Annak ellenre, hogy a SunExpress trsasg gpnek indulsa nagyjbl 45 percet ksett, a Boeing 737-snk mindssze 15 perccel a tervezett idpont utn landolt Antalyban. Egybknt a gpen mg tabellaszomszdunk, az MFK Rzsahegy kldttsge is helyet foglalt.

Az jjeli kels utn a csapat nagy rsze pihensre s szunyklsra hasznlta fel az utat. De volt, aki filmet nzett, nhnyan jtszottak, s tbbeknl knyvek is elkerltek. Az antalyai reptren mindenki megtallta a sajt csomagjt. A felszerelssel, labdkkal s a tovbbi edzseszkzkkel megrakott sszes lda is megrkezett, aminek a leginkbb Gdny Marin szertros s Antal Gbor csapatvezet rlt.

A repltrrl Belekbe vezet t valamivel tbb mint flrt vett ignybe, s helyi id szerint 15:45-kor (otthon kt rval kevesebb van) rkezett meg a jtkosokat s a stbot szllt autbusz a hotelhez. A szobk elfoglalsa s a kzs ksi ebd utn pihens kvetkezett.

Ahogy mr emltettk, a kldttsggel tartott az a Luciano Vera is, aki a COVID-19 fertzs lekzdse utn pnteken csatlakozott az egytteshez.

Joao Janeiro vezetedz mra nem tervezett nehezebb gyakorlst, a jtkosok azonban koraeste futedzst abszolvltak a tengerparton. Mr els pillantsra nyilvnval, hogy sok ltnival is akad a szlloda terletn, de errl taln majd mskor.

Ui: a replgpbe val bejelentkezskor s belptetskor, az lrendben, majd a gpbl val tvozsban is megelztk a rzsahegyieket. Bzzunk benne, hogy ugyanez lesz rvnyes a bajnoki szezon vgn a tabelln is.