Szurkolk

Vigyzat a hamis belpjegyekre!

Vigyzat a hamis belpjegyekre!

Szurkolk
| sze 28.8.2019, Krisztin Nagy

A DAC mrkzseire szl belpjegyeket mindig a hivatalos jegyrtkests sorn szerezze be!

article_bannerarticle_banner

Tbb szurkol fordult hozznk panasszal az n. msodlagos jegyforgalmazra. Minden esetben a Viagogo internetes oldalrl volt sz.

Az emltett oldalon megvsrolt jegyek nemcsak drgbbak, mint a hivatalos rtkestskor beszerezhetk, de az eredeti belpk jeleit sem tartalmazzk. Ezekkel a belpkkel nem jutnak be a stadionba!

A Viagogo weboldal radsul azokra a Fortuna Liga alapszakaszhoz tartoz mrkzseinkre is belpjegyet knl, melyek rtkestse mg el sem kezddtt. Termszetesen az gy vsrolt jegyek rvnytelenek, s a stadionba val belpst nem teszik lehetv.

Ajnlatos mindig a hivatalos jegyrtkests alkalmval beszerezni a belpjegyeket, melyeket a kvetkez hrom lehetsg szerint vsrolhatnak meg:
- a MOL Arna jegypnztraiban
- a DAC Store-ban
- a DAC weboldaln keresztl
- online a predpredaj.sk oldalon keresztl

Minden egyb rtkestsi csatornn keresztl megvsrolt belpjegyek eredetisgt nem tudjuk garantlni. A DAC nem vllal felelssget semmilyen pnzgyi vesztesgrt, amennyiben a belpjegyet nem a hivatalos rtkests alkalmval vsroljk meg.

Felhvjuk szurkolink figyelmt, hogy a MOL Arna jegypnztraiban trtn kszpnzes vsrlskor csak eurval tudnak fizetni. Ezen fell bankkrtyval is fizethetnek, mghozz 30 eur feletti vsrlskor lehetsges.