Bérlethosszabbítás a 2023/24-es szezonra

A mögöttünk álló szezonban bérleteseink bebizonyították, hogy közösségünknek, a mi egyre bővülő DAC-családunknak hatalmas összetartó ereje van, amely a játékosokat is feltölti plusz energiával. Ezt az energiát a gólörömökből, a szép cseleket és pontos passzokat kísérő lelátói tapsból, a közös buzdításból nyerjük. Együtt morajlik a stadion, egy ritmusra dobban a szívünk, közösen szurkolunk. A bérlethosszabbítással az induló új szezonban sem kell lemondani ezekről a felemelő pillanatokról.
BÉRLETHOSSZABBÍTÁS MENETE

Az alábbi videóban lépésről lépésre bemutatjuk, miként lehet egyszerűen és kényelmesen meghosszabbítani a MOL Arénába szóló bérletet online. Kérjük, lejjebb görgetve olvassa el a gyakran ismétlődő kérdésekre adott válaszokat is! Ha a bérlethosszabbítással kapcsolatban minden érthető, nincs más hátra, mint rákattintani a MEGHOSSZABBÍTOM A BÉRLETEM gombra, és várni, hogy ismét útjára induljon a labda.


A bérlethosszabbításra két fázisban nyílik lehetőség. Az első fázisban fent tudjuk tartani a kérvényező számára az előző, 2022/23-as szezonban elfoglalt ülőhelyét, a második fázisban viszont már nem tudjuk garantálni, hogy ugyanarra a helyre szól majd a bérlete, mint korábban.Értékesítés menete

A jegypénztár és a VIP recepció nyitvatartása:
• május 24. - 26.: 14:00-18:00
• május 27. - 28.: 09:00-16:00
• május 29. - június 2.: 14:00-18:00
• június 3.: 09:00-16:00 (2. számú pénztár)
• június 4.: 09:00-12:00GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK


A MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC Store-ban a nyitvatartási idő alatt, illetve online.

Igen.

Az online értékesítés első fázisa alatt, az ún. elővásárlás időszakában úgy vásárolhatod meg az új szezonra érvényes bérletedet, ha az online vásárlási felületen megadod a tavalyi bérleted azonosító számát. Ez garantálja számodra, hogy a rendszer automatikusan arra a helyre foglalja a helyed, ahol az előző szezonban is ültél.

Igen.

Már nem, mivel megújult, és innentől kezdve FANCARD a neve. A jegypénztárban a bérletvásárlás során új kártyára cseréljük a régit. Online vásárlás esetén egy utalványt (voucher) küldünk a vásárlást visszaigazoló e-mailben, melyet az első hazai mérkőzés előtt kell beváltani a FANCARD-ra a jegypénztárban vagy a DAC store-ban. Ekkor az utalvány inaktívvá válik, és a továbbiakban a FANCARD szolgál majd a beengedőkapukon való bejutásra, valamint fizetni is azzal lehet a MOL Aréna büféiben.

Sajnos ez esetben nem tudjuk fenntartani a tavalyi szezonban elfoglalt helyét.

A sportrendezvényekről szóló törvény legújabb módosításának értelmében a rizikósnak nyilvánított mérkőzések látogatása a jövőben regisztrációköteles lesz. Ez azt jelenti, hogy a rizikós meccsekre csak az használhatja a bérletet, akinek a nevére kiállították.

10 €-s díj ellenében kiállítjuk számodra az új bérletet.

Nem, mert a bérletvásárláskor már megadod az adataidat, s ez az egyszeri alkalom elegendő.

Igen. Ebben az esetben szükséges az új igénylő adatainak megadása, és amennyiben az eddigivel nem megegyező típusú bérlet kiváltásáról van szó, a bérlet típusának megváltoztatása is.

A regisztrációs űrlapok a jegypénztárakban is elérhetők, ám a személyesen történő vásárlás felgyorsításának érdekében arra kérünk, hogy töltse le a weboldalunkról, nyomtassa ki, majd vásárláskor kitöltve és aláírva adja le az űrlapot!

Erre csak a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban van lehetőség. Az online módon történő helyváltoztatás nem lehetséges. Kizárólag addig még nem elfoglalt, szabad helyre történhet a bérletváltás.

Erre csak a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC Store-ben van lehetőség. Az online módon történő típusváltoztatás nem lehetséges.

A kedvezményes áron megvásárolható bérlet igénylésénél szükséges a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatása. Az alábbi okmányokat fogadjuk el: személyi igazolvány, útlevél, egészségügyi kártya, születési bizonyítvány, jogosítvány, súlyos egészségkárosodást igazoló okmány (ZŤP-kártya).

Javasoljuk, hogy a cashless-feltöltését az első hazai mérkőzés előtt ejtse meg a jegypénztárban, a DAC store-ban vagy online. Online cashless-feltöltéshez regisztráljon a FANPORAL-ra kattintva!

Mivel a bérlet a MOL Arénában fizetőeszközként is funkcionál, és feljogosít a belépésre, ezért mindenképp szükséges, hogy nálad legyen a mérkőzésen. Online vásárlás esetén itt is lehetőség nyílik a postai kézbesítésre.

Kérünk, írj egy e-mailt a eszter.takacs@dac1904.sk e-mail címre.

A klub fenntartja azt a jogot, hogy nem minden mérkőzésre nyitja meg a D szektor kapuit. Ezért a D szektorba szezonbérlet vásárlása nem lehetséges.