Brlethosszabbts a 2023/24-es szezonra

A mgttnk ll szezonban brleteseink bebizonytottk, hogy kzssgnknek, a mi egyre bvl DAC-csaldunknak hatalmas sszetart ereje van, amely a jtkosokat is feltlti plusz energival. Ezt az energit a glrmkbl, a szp cseleket s pontos passzokat ksr lelti tapsbl, a kzs buzdtsbl nyerjk. Egytt morajlik a stadion, egy ritmusra dobban a szvnk, kzsen szurkolunk. A brlethosszabbtssal az indul j szezonban sem kell lemondani ezekrl a felemel pillanatokrl.
BRLETHOSSZABBTS MENETE

Az albbi videban lpsrl lpsre bemutatjuk, miknt lehet egyszeren s knyelmesen meghosszabbtani a MOL Arnba szl brletet online. Krjk, lejjebb grgetve olvassa el a gyakran ismtld krdsekre adott vlaszokat is! Ha a brlethosszabbtssal kapcsolatban minden rthet, nincs ms htra, mint rkattintani a MEGHOSSZABBTOM A BRLETEM gombra, s vrni, hogy ismt tjra induljon a labda.


A brlethosszabbtsra kt fzisban nylik lehetsg. Az els fzisban fent tudjuk tartani a krvnyez szmra az elz, 2022/23-as szezonban elfoglalt lhelyt, a msodik fzisban viszont mr nem tudjuk garantlni, hogy ugyanarra a helyre szl majd a brlete, mint korbban.rtkests menete

A jegypnztr s a VIP recepci nyitvatartsa:
mjus 24. - 26.: 14:00-18:00
mjus 27. - 28.: 09:00-16:00
mjus 29. - jnius 2.: 14:00-18:00
jnius 3.: 09:00-16:00 (2. szm pnztr)
jnius 4.: 09:00-12:00GYAKRAN ISMTLD KRDSEK


A MOL Arna jegypnztraiban s a DAC Store-ban a nyitvatartsi id alatt, illetve online.

Igen.

Az online rtkests els fzisa alatt, az n. elvsrls idszakban gy vsrolhatod meg az j szezonra rvnyes brletedet, ha az online vsrlsi felleten megadod a tavalyi brleted azonost szmt. Ez garantlja szmodra, hogy a rendszer automatikusan arra a helyre foglalja a helyed, ahol az elz szezonban is ltl.

Igen.

Mr nem, mivel megjult, s innentl kezdve FANCARD a neve. A jegypnztrban a brletvsrls sorn j krtyra cserljk a rgit. Online vsrls esetn egy utalvnyt (voucher) kldnk a vsrlst visszaigazol e-mailben, melyet az els hazai mrkzs eltt kell bevltani a FANCARD-ra a jegypnztrban vagy a DAC store-ban. Ekkor az utalvny inaktvv vlik, s a tovbbiakban a FANCARD szolgl majd a beengedkapukon val bejutsra, valamint fizetni is azzal lehet a MOL Arna bfiben.

Sajnos ez esetben nem tudjuk fenntartani a tavalyi szezonban elfoglalt helyt.

A sportrendezvnyekrl szl trvny legjabb mdostsnak rtelmben a riziksnak nyilvntott mrkzsek ltogatsa a jvben regisztrcikteles lesz. Ez azt jelenti, hogy a riziks meccsekre csak az hasznlhatja a brletet, akinek a nevre killtottk.

10 -s dj ellenben killtjuk szmodra az j brletet.

Nem, mert a brletvsrlskor mr megadod az adataidat, s ez az egyszeri alkalom elegend.

Igen. Ebben az esetben szksges az j ignyl adatainak megadsa, s amennyiben az eddigivel nem megegyez tpus brlet kivltsrl van sz, a brlet tpusnak megvltoztatsa is.

A regisztrcis rlapok a jegypnztrakban is elrhetk, m a szemlyesen trtn vsrls felgyorstsnak rdekben arra krnk, hogy tltse le a weboldalunkrl, nyomtassa ki, majd vsrlskor kitltve s alrva adja le az rlapot!

Erre csak a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban van lehetsg. Az online mdon trtn helyvltoztats nem lehetsges. Kizrlag addig mg nem elfoglalt, szabad helyre trtnhet a brletvlts.

Erre csak a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC Store-ben van lehetsg. Az online mdon trtn tpusvltoztats nem lehetsges.

A kedvezmnyes ron megvsrolhat brlet ignylsnl szksges a kedvezmny jogosultsgt igazol okmny bemutatsa. Az albbi okmnyokat fogadjuk el: szemlyi igazolvny, tlevl, egszsggyi krtya, szletsi bizonytvny, jogostvny, slyos egszsgkrosodst igazol okmny (ZP-krtya).

Javasoljuk, hogy a cashless-feltltst az els hazai mrkzs eltt ejtse meg a jegypnztrban, a DAC store-ban vagy online. Online cashless-feltltshez regisztrljon a FANPORAL-ra kattintva!

Mivel a brlet a MOL Arnban fizeteszkzknt is funkcionl, s feljogost a belpsre, ezrt mindenkpp szksges, hogy nlad legyen a mrkzsen. Online vsrls esetn itt is lehetsg nylik a postai kzbestsre.

Krnk, rj egy e-mailt a eszter.takacs@dac1904.sk e-mail cmre.

A klub fenntartja azt a jogot, hogy nem minden mrkzsre nyitja meg a D szektor kapuit. Ezrt a D szektorba szezonbrlet vsrlsa nem lehetsges.