Online jegyvsrls a hazai mrkzsekre


A DAC hazai mrkzseire szl belpjegyek online rtkest partnernk, a predpedaj.sk oldaln brhonnan megvsrolhatk. A predpredaj.sk portlon vsrolt belpjegy a hometicket formtumban mkdik. A pnz tutalsa utn a vsrl kinyomtatja a belpjegyet, vagy a QR kddal egytt letlti az okostelefonjba. A stadionba val belpskor a szurkol odatartja belpjt vagy telefonjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu s egy szemly bemehet. A belps felgyorstsa rdekben javasoljuk a nyomtatott verzival rkezni a mrkzsre.

A meccsekre szemlyesen is vsrolhatk belpk, a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban (csak VIP Silver tpus belpjegy), a nyitvatartsi id szerint. Az adott mrkzsekre szl rtkests kezdetrl s idtartamrl rendszeresen tjkoztatunk honlapunkon. A tallkoz napjn a MOL Arna jegypnztrai a mrkzs eltt 4 rval nyitnak, de a sorban lls elkerlsrt javasoljuk, ne hagyjk meccsnapra a belpk megvsrlst. A jegypnztrakban s a DAC store-ban kszpnzes s bankkrtys fizets is lehetsges.

Kerekesszkkel rkez szurkolink az AB es BC bejraton tudjk megkzelteni a szmukra fenntartott standard helyeket. Stadionunk VIP pholya is akadlymentesen megkzelthet, a VIP Silverbe trtn mozgskorltozott jegyignylst krjk a ticketing@dac1904.sk e-mail cmen jelezze. Az ra 35 klubkrtyval s 40 klubkrtya nlkl.