Hazai jegyvsrls informcik


JegyvsrlsA DAC hazai mrkzseire szl belpjegyek online rtkest partnernk, a predpedaj.sk oldaln brhonnan megvsrolhatk. Az adott mrkzsekre szl online rtkests kezdetrl s idtartamrl rendszeresen tjkoztatunk honlapunkon. Az online jegyvsrlst elrhetik honlapunkon is, a JEGYVSRLS menpont alatt.

A predpredaj.sk portlon vsrolt belpjegy a hometicket formtumban mkdik. A pnz tutalsa utn a vsrl kinyomtatja a belpjegyet, vagy a QR kddal egytt letlti az okostelefonjba. A stadionba val belpskor a szurkol odatartja belpjt vagy telefonjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu s egy szemly bemehet. A belps felgyorstsa rdekben javasoljuk a nyomtatott verzival rkezni a mrkzsre.

A meccsekre szemlyesen is vsrolhatk belpk, a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban (csak VIP Silver tpus belpjegy), a nyitvatartsi id szerint. Az adott mrkzsekre szl rtkests kezdetrl s idtartamrl rendszeresen tjkoztatunk honlapunkon. A tallkoz napjn a MOL Arna jegypnztrai a mrkzs eltt 4 rval nyitnak, de a sorban lls elkerlsrt javasoljuk, ne hagyjk meccsnapra a belpk megvsrlst. A jegypnztrakban s a DAC store-ban kszpnzes s bankkrtys fizets is lehetsges.

Kerekesszkkel rkez szurkolink az AB es BC bejraton tudjk megkzelteni a szmukra fenntartott standard helyeket. Stadionunk VIP pholya is akadlymentesen megkzelthet, a VIP Silverbe trtn mozgskorltozott jegyignylst krjk a ticketing@dac1904.sk e-mail cmen jelezze. Az ra 35 klubkrtyval s 40 klubkrtya nlkl.

Parkols

A MOL Arna fbejrata mellett sorompval lezrt VIP parkol tallhat, ahov a Skybox- s VIP- vendgeink, partnereink parkolhatnak gpjrmveikkel. Az egyszeri VIP belpjegyekhez nem tartozik parkolsi lehetsg. Tovbbi parkolhelyek a stadiont vez utckban s tereken vehetk ignybe.

Riziks mrkzsek eltti jegyvsrls

Riziks mrkzsek eltt a jegyvsrlskor szksges a szurkol nevnek, szletsi dtumnak s lakcmnek megadsa. Mindez nem vonatkozik a brletes s klubkrtys szurkolkra, akik a brlet, ill. klubkrtya kivltsa sorn mr eleget tettek ennek a ktelessgknek.


KLUBKRTYA

A klubkrtya a klub s a szurkolk kzti egyttmkdst hivatott egyszersteni. A klubkrtyt minden fizikai, ill. jogi szemly ignyelheti. Egy szemly nevre csak egy klubkrtya llthat ki. Amellett, hogy a klubkrtya tulajdonosa a krtya megvsrlsval bizonytja a DAC irnti hsgt s szenvedlyt, jelents elnyk birtokba is kerl.

A legfontosabb tudnivalk a klubkrtyrl:

 • ra egy idnyre: 4
 • kivltsa nem ktelez s nem felttele a jegyvsrlsnak
 • beszerezhet online a shop.dac1904.sk weboldalon, ill. a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban
 • rvnyessgi ideje a szezon vgig szl, ezrt minden j idny elejn meg kell hosszabbtani

A klubkrtya elnyei:

 • 2 kedvezmny a jegyrbl
 • 5% kedvezmny a DAC store-ban
 • 5% kedvezmny a webshopon (shop.dac1904.sk)
 • 5% kedvezmny a kukkoniashop.sk oldalon trtn vsrlskor
 • Early bird jegyelvtel a kiemelt mrkzsekre (pl. DAC-Slovan, eurpai kupamrkzsek)
 • Cashless-krtyaknt is hasznlhat, gy nem szksges a Cashless-krtya kln kivltsa
 • Online Cashless-egyenleg feltlts a FANPORTAL-on keresztl. A feltlts sorn csak ki kell vlasztani a feltltsre sznt pnzsszeget, amely egy percen bell a feltlt Cashless-krtyjra rdik. Online feltltsnl kizrlag bankkrtys fizets lehetsges.
 • Exkluzv akcik, specilis rendezvnyek
 • Belpjegyvsrls a klubkrtyra (paprmentes stadion)

Tovbbi informcik:


CASHLESS

A MOL Arna bfiben csak az n. Cashless-krtyval lehetsges fizetni. Ez a kszpnz nlkli rendszer a feltltkrtyk elve alapjn mkdik, helyettestve a kszpnzes fizetst. A Cashless-krtyk rtkestse s feltltse a belpjegyek rustsval egyidejleg zajlik a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store zletben.

Mrkzsek alatt a C5, B1, D3 szektor mgtt tallhat kszpnzes automatknl is feltlthetk a Cashless-krtyk. A VIP SILVER Lounge-ban szintn tallhat egy feltltautomata, mely kszpnzt s bankkrtyt is elfogad.

A Cashless-krtya dja: 2

A minimlisan feltlthet sszeg online feltlts esetn s a jegypnztrakban trtn feltlts sorn is 5 .

Klubkrtya ill. szezonbrlet birtoklsa esetn nem szksges a Cashless-krtya kivltsa, mivel azok nmagban Cashless-krtyaknt is mkdnek.

⚠️FIGYELEM! A Cashless-egyenleg visszatrtsre minden mrkzs utn lehetsg nylik a MOL Arna jegypnztraiban. Knyvelsi okokbl a Cashless-krtyn fennmarad sszeget az aktulis szezon vgeztvel minden alkalommal le kell nullzni, az egyenleg ugyanis nem vihet t a kvetkez idnyre.


FANPORTAL

Lgy tagja Te is a FANPORTAL-nak, gyorstsd fel ezltal a jegy- vagy brletvsrls menett, s lvezd a tagsg tovbbi elnyeit! Ha mr regisztrltl a rendszerbe, lpj be az e-mail cmeddel s a jelszavaddal!

https://fanportal.dac1904.sk/

A FANPORTAL az a hely, ahol knnyebb vlik a szurkolk lete. A regisztrlk szmra leegyszersdik a jegyvsrls, knnyebb vlik a Cashless-egyenleg feltltse s tlthatv a webshopban trtnt vsrlsok kvetse.

A tagok szmra brlet- ill. klubkrtya-hosszabbts esetn, tovbb riziksnak nyilvntott mrkzsekre szl jegyvsrlskor nem szksges az jbli regisztrci, szemlyes adataikat pedig brmikor online is megvltoztathatjk.