VIP Silver

A VIP SILVER zónából csodálatos kilátás nyílik a játéktérre, valamint az Aréna további részeire is. A szektor alsó része közvetlenül a pálya felett helyezkedik el, a játékosokat és az edzőket szinte testközelből figyelheti a mérkőzések alatt.

VIP SILVER – ahol másképp telik az idő, mint egy szokványos labdarúgó-mérkőzésen. Zárt tér, amely kiválóan alkalmas a baráti és családi összejövetelekre, de a kapcsolatépítések és üzleti lehetőségek tökéletes helyszíne is.

A VIP Silver nézőit a kezdőrúgás előtt 2 órával fogadjuk. Ez remek alkalom arra, hogy a mérkőzés előtt üzletfeleivel vagy barátaival időzzön, megkóstolják ételeinket, amelyek alapját a hagyományos csallóközi ízek alkotják. Félidőben ínycsiklandó desszertek mellett vitathatják meg a mérkőzés fontos pillanatait. A jegyár tartalmazza az ételekhez kínált fröccsöt is. A VIP Silver zóna cashless bárjában Clubcardjával vagy bankkártyájával különböző alkoholmentes és alkoholos italokat is vásárolhat.

A VIP SILVER egyszeri belépőjegyének ára Clubcard nélkül 40 euró, Clubcarddal 35 euró. A VIP ülésekre nincsenek érvényben kedvezmények a gyerekek, nyugdíjasok, súlyos fogyatékkal élők és kerekesszékesek számára.

Amennyiben érdeklődni szeretnének a VIP SILVER, VIP SILVER+ jegyekkel kapcsolatban, keressenek minket a vip@dac1904.sk e-mail címen vagy a +421 917 441 222 telefonszámon.

VIP SILVER bérlet előnyei

VIP SILVER belépőjegy VIP SILVER bérlet a 2020/2021-es szezonra
Gasztronómiai élmény svédasztalos formában Gasztronómiai élmény svédasztalos formában
Fröccs és víz Fröccs és víz
Ingyenes bor a félidőben Ingyenes bor a félidőben
A belépés már a mérkőzés előtt két órával lehetséges A belépés már a mérkőzés előtt két órával lehetséges
Bár Cashless-vásárlás lehetőségével Bár Cashless-vásárlás lehetőségével
Ülőhely a VIP A-tribünön Ülőhely a VIP A-tribünön

Barátságos és kupamérkőzések az árban Elővásárlási jog az Európa-liga mérkőzésekre

Elővásárlási jog a 2021/22-re érvényes bérletekre

5%-ös Fanshop-kedvezmény