VIP Silver

A VIP SILVER jegyek remek lehetőséget kínálnak a mérkőzés VIP zónából való megtekintésére, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik nemcsak a játéktérre, de az egész stadionra is. A VIP SILVER alsóbb helyei a pálya közelében találhatók, így a játékosok és az edzők közelségéből tekinthetik meg a főbb történéseket is. Amennyiben a futballmérkőzések közben szívesen állnak – a VIP SILVER zónában két balkon is a rendelkezésükre áll.

A VIP SILVER kapui már 2 órával a kezdőrúgás előtt nyílnak, így a mérkőzést megelőzően lehetőségük nyílik barátaikkal vagy családjukkal ízletes és tradicionális ételek elfogyasztására – mindezt "all you can eat" büfével, fröccsel és vízzel. A félidőben megkóstolhatják partnerünk, a Kukkonia desszertjeit és a VILÁGI WINERY pincészet borait is fogyaszthatják.

A VIP SILVER zónában található Cashless bárban további italokat is kínálnak. Remek helyszín arra, hogy kellemes pillanatokat töltsenek családjuk és barátaik körében. Amíg a mérkőzésre várnak, elolvashatják mérkőzésfüzetünket, az összeállításokat, s figyelemmel követhetik TV képernyőink adását is. A VIP SILVER garancia a szórakozásra és arra, hogy remek élményekkel gazdagodnak majd.

A VIP SILVER egyszeri belépőjegyének ára 35 euró klubkártya nélkül, klubkártyával 30 euró. A VIP ülésekre nincsenek érvényben kedvezmények a gyerekek, nyugdíjasok, súlyos fogyatékossággal rendelkezők és kerekesszékesek számára. A VIP SILVER szekcióban kedvezményes csomagokat is kínálunk a cégek számára. 

Amennyiben érdeklődni szeretnének a VIP SILVER, VIP SILVER+ jegyekkel kapcsolatban, keressenek minket a vip@fcdac.sk e-mail címen vagy a +421 917 441 222 telefonszámon.

VIP SILVER bérlet előnyei

VIP SILVER belépőjegy VIP SILVER bérlet a 2019/2020-as szezonra
Gasztronómiai élmény svédasztalos formában Gasztronómiai élmény svédasztalos formában
Fröccs és víz Fröccs és víz
Ingyenes bor a félidőben Ingyenes bor a félidőben
A belépés már a mérkőzés előtt két órával lehetséges A belépés már a mérkőzés előtt két órával lehetséges
Bár Cashless-vásárlás lehetőségével Bár Cashless-vásárlás lehetőségével
Ülőhely a VIP A-tribünön Ülőhely a VIP A-tribünön

Barátságos és kupamérkőzések az árban Elővásárlási jog az Európa-liga mérkőzésekre

Elővásárlási jog a 2020/21-re érvényes bérletekre

5%-ös Fanshop-kedvezmény