VIP Silver

A VIP SILVER znbl csodlatos kilts nylik a jtktrre, valamint az Arna tovbbi rszeire is. A szektor als rsze kzvetlenl a plya felett helyezkedik el, a jtkosokat s az edzket szinte testkzelbl figyelheti a mrkzsek alatt.

VIP SILVER ahol mskpp telik az id, mint egy szokvnyos labdarg-mrkzsen. Zrt tr, amely kivlan alkalmas a barti s csaldi sszejvetelekre, de a kapcsolatptsek s zleti lehetsgek tkletes helyszne is.

A VIP Silver nzit a kezdrgs eltt 2 rval fogadjuk. Ez remek alkalom arra, hogy a mrkzs eltt zletfeleivel vagy bartaival idzzn, megkstoljk teleinket, amelyek alapjt a hagyomnyos csallkzi zek alkotjk. Flidben nycsikland desszertek mellett vitathatjk meg a mrkzs fontos pillanatait. A jegyr tartalmazza az telekhez knlt frccst is. A VIP Silver zna cashless brjban Clubcardjval vagy bankkrtyjval klnbz alkoholmentes s alkoholos italokat is vsrolhat.

A VIP SILVER egyszeri belpjegynek ra Clubcard nlkl 40 eur, Clubcarddal 35 eur. A VIP lsekre nincsenek rvnyben kedvezmnyek a gyerekek, nyugdjasok, slyos fogyatkkal lk s kerekesszkesek szmra.

Amennyiben rdekldni szeretnnek a VIP SILVER, VIP SILVER+ jegyekkel kapcsolatban, keressenek minket a vip@dac1904.sk e-mail cmen vagy a +421 917 441 222 telefonszmon.

VIP SILVER brlet elnyei

VIP SILVER belpjegy VIP SILVER brlet a 2020/2021-es szezonra
Gasztronmiai lmny svdasztalos formban Gasztronmiai lmny svdasztalos formban
Frccs s vz Frccs s vz
Ingyenes bor a flidben Ingyenes bor a flidben
A belps mr a mrkzs eltt kt rval lehetsges A belps mr a mrkzs eltt kt rval lehetsges
Br Cashless-vsrls lehetsgvel Br Cashless-vsrls lehetsgvel
lhely a VIP A-tribnn lhely a VIP A-tribnn

Bartsgos s kupamrkzsek az rban Elvsrlsi jog az Eurpa-liga mrkzsekre

Elvsrlsi jog a 2021/22-re rvnyes brletekre

5%-s Fanshop-kedvezmny