Hír

A jövő szupersztárjai a MOL Arénában

A jövő szupersztárjai a MOL Arénában

A-CSAPAT
|
Hír
| csü 13.6.2024, Nagy Krisztián
article_banner
article_banner
article_banner

Dunaszerdahely lesz a jövőévi 21 éven alatti Európa-bajnokság egyik helyszíne.

2025. június 11-28-a között Szlovákiában rendezik az U21-es játékosok számára kiírt Európa-bajnokságot. A torna nyolc helyszínének az egyike a dunaszerdahelyi MOL Aréna lesz.

Június 13-án, csütörtökön a városházán találkoztak Dunaszerdahely városának és az U21-es Eb szervezőbizottságának a képviselői. A megbeszélések tárgya a városunkban megrendezett mérkőzések legfontosabb kérdései voltak. Konkrétan a mobilitás, a biztonság vagy a torna népszerűsítése volt terítéken.

A MOL Arénában négy találkozó kerül megrendezésre. Három a csoportkörben (2025. június 12-e, csütörtök, június 15-e, vasárnap és június 18-a, szerda) és egy negyeddöntő (június 22-e, vasárnap). Arról, mely csapatok lépnek pályára a stadionunkban, a 2024. december 3-án a pozsonyi Redutában sorra kerülő csoportsorolás dönt.

Az EURO U21 a legnagyobb futballtorna, amelyet Szlovákia az infrastruktúrájára való tekintettel megrendezhet. 2022 júniusában Dunaszerdahely négy mérkőzésnek adott otthont a 19 éven alatti Európa-bajnokság keretén belül. Most tehát olyan futballisták párharcait láthatjuk az arénánkban, akik már most a világ labdarúgásának feltörekvő csillagai közé tartoznak és jó irányba haladnak, hogy a jövő szupersztárjai legyenek.

LEGYEN ÖN IS ÖNKÉNTES!

Itt a vissza nem térő lehetőség, hogy ön is részese legyen a valaha volt legnagyobb futballrendezvénynek, amelyet Szlovákia vendégül látott. Az U21-es Eb szervezőbizottsága elindította a nagy presztízzsel bíró esemény önkénteseinek regisztrációját, akik így átélhetik a nemzetközi labdarúgás hangulatát és jelen lehetnek ott, ahol a történelem íródik.

Az önkéntesi munka iránt érdeklődők az esemény hivatalos weboldalán, a „Dobrovoľníci” rész alatt regisztrálhatnak: https://under21.futbalsfz.sk/dobrovolnici/

Bárkiből lehet önkéntes, aki a torna ideje alatt betöltötte a 16. életévét és a segítségével szeretne hozzájárulni a futballtorna sima lebonyolításához.

Az önkéntes munka előnyei:

Legyen részese valami nagyobbnak: Önkéntesnek lenni egy ilyen jelentős eseményen azt jelenti, hogy egy olyan csapat tagja lesz, amely hozzájárul a sportünnep sikeres lebonyolításához. Ez lehetőséget nyújt jelen lenni ott, ahol a fiatal tehetségek megmutatják a tudásukat, méghozzá azzal a tudattal, hogy ön is hozzájárult ehhez a sikerhez.

Szerezzen felejthetetlen tapasztalatokat: Önkéntesként lehetőségük nyílik betekinteni a nemzetközi labdarúgás színfalai mögé, megismerni a nagy események szervezésének új módszereit, ami az ön további sport- és személyiségfejlődésére is pozitív hatással lehet.

Szerezzen új kapcsolatokat: A további önkéntesekkel való csapatbeli munka és a labdarúgás világának profijaival végzett együttműködés új barátságokat és értékes kapcsolatokat hozhat, esetleg ajtókat nyithat meg az új lehetőségekre a sport területén, de azon kívül is.

Támogassa a sportközösséget: Az önkéntesség lehetőséget nyújt hozzájárulni az esemény sikeres lebonyolításához, támogatva a sport fejlődését Szlovákiában. Ez egy esély megmutatni, hogy a sportközösség erős és összetartó.

Élje át a futballtorna hangulatát: Ez egy lehetőség olyan helyeken lenni, ahol a torna legizgalmasabb pillanatai játszódnak le és a stadionokban átélhető a gólöröm utáni örömujjongások hangulata is.

Juttatási rendszer: Az önkénteseink számára érdekes juttatási rendszert készítünk elő, amelyről hamarosan informálni fogjuk önöket.