🏟 Vsrolj jegyet a DAC - Zsolna mrkzsre, rplis 21-n, 19:30-tl a MOL Arnban!      -3️⃣0️⃣% Brletes szurkolinkat a Zsolna elleni meccsnapon 30%-os rkedvezmnnyel vrjk kijellt termkeink a DAC store-ban s e-shopunkon. 👕 Bjj bele Legendrium ruhakollekcink legjabb darabjaiba! 💳 Regisztrlj a FANPORTAL-ra s tltsd fel a Cashless-ed online!
Hr

Ammar Ramadan srga-kkben

Ammar Ramadan srga-kkben

Hr
| p 22.7.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A huszonegy esztends szr kzpplys a jelenlegi idny vgig szl szerzdst rt al, amely tovbbi egyvnyi opcit is tartalmaz.

article_bannerarticle_banner

Ammar Ramadan lett a DAC els szr futballistja, aki ma a 2022/23-as idny vgig szl szerzdst rt al Dunaszerdahelyen. A kontraktusnak tovbbi egyvnyi opci is a rsze.

A 21 ves Ammar Ramadan (szl. 2001. janur 5-n) csaldja Idleb teleplsrl szrmazik, de Dzsablban szletett, ahol megismerkedett a labdargs alapjaival. A hbor sjtotta Szribl 14 esztendsen Olaszorszgba kerlt, ahol az AC Milan egyik akadmijnl prblkozott, majd a torini Juventus utnptlsnl kttt ki. 2019 februrjban a budapesti Ferencvros jtkosa lett. Ott a 19 ven alatti egyttesben szerepelt, de a harmadosztly tartalkcsapatban is futballozott, ahol Borbly Balzs volt a vezetedzje. Az A-csapatban a bajnoksgban s a kupban is plyra lpett, de legtbbszr a NBII-es Soroksr szneiben kapott lehetsget, amely a Fradi farmcsapataknt szolgl. A tavalyi idnyt a nagyszombati Spartaknl tlttte klcsnben, s lett a legels szr jtkos a honi lvonalban. sszesen 12 Fortuna ligs mrkzsen lpett plyra, a Slovnaft Cup elhdtshoz 3/1-es mrleggel jrult hozz. 

Ramadan hazja tbb ifjsgi korosztlyos vlogatottjban is szerepelt, plyra lpett a 17 s 19 ven alatti egyttesekben, jelenleg pedig az U23-as grda tagja.

Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy klubbal kthettem szerzdst, mint a DAC. Ismers krnyezetbe rkezem, ahol tbb egykori csapattrsam is futballozik. Sok jt hallottam tlk az utbbi hetekben, amelyeket itt tltttem, s ezek igazak is voltak. A DAC a megfelel hely a tovbbfejldsemhez. Igyekezni fogok mindig a maximumot nyjtani, hogy az edzknek s a szurkolknak is megmutathassam az erssgeimet. Tmad felfogs labdarg vagyok, szlsknt vagy a tzes pozcijban futballozom. Nagyon szeretek glokat lni, de glpasszokat adni is. Erssgeim kz tartozik a cselezs s bzom benne, hogy sok pozitv rzelemmel teli idszak ll elttnk mondta a szerzds-alrst kveten Ammar Ramadan, aki a 27-es szm mez tulajdonosa lesz Dunaszerdahelyen.

Ammar prbajtkon szerepelt nlunk a felkszls kezdete ta a nagyszombati klcsnjtknak letelte utn. Ammar j benyomst tett az edzi stbra s bzunk benne, hogy kpesek lesznk tovbbfejleszteni a benne rejl lehetsgeket. Sok sikert kvnunk neki srga-kkben  nyilatkozta a DAC sportigazgatja, Jan Van Daele.