Hír

Ammar Ramadannal szerződést hosszabbítottunk

Ammar Ramadannal szerződést hosszabbítottunk

A-CSAPAT
|
Hír
| csü 2.3.2023, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő

A szír szélső megújította szerződését klubunkkal, amely 2026 júniusáig köti őt a DAC-hoz.

Ammar Ramadan szerződést hosszabbított klubunkkal. A DAC és a 22 esztendős szír szélső egy új kontraktusban állapodtak meg, amely 2026. június 30-ig szól.

A Juventus, Ferencváros vagy a Nagyszombat egykori futballistája a jelenlegi idény elején érkezett hozzánk és 2023 nyaráig szóló szerződést írt alá, amely egyéves opciót is tartalmazott. A DAC azonban egy hároméves együttműködési lehetőséget kínált most neki.

Ramadan eddig 23 mérkőzésen lépett pályára sárga-kékben, ezeken 3 gólt szerzett (Fortuna Liga 19/2, Európa Konferencia Liga 1/0, Slovnaft Cup 3/1). A jó teljesítményére a válogatott szövetségi kapitánya is felfigyelt, így tavaly szeptemberben két alkalommal is magára ölthette a hatalmas gondokkal küszködő hazája felnőtt nemzeti csapatának mezét.

„Nagy a csapaton belüli konkurenciaharc, ezért nem volt egyszerű kiharcolni a helyemet a DAC-ban. Nagyon boldog vagyok, hogy a klub szerződés-hosszabbítást ajánlott, ez egy komoly és egyúttal fontos lépés az életemben és a pályafutásomban. Azt érzem, hogy Dunaszerdahelyen napról napra javulok és a jelenlegi edzői stáb irányítása alatt komoly esélyem van a további fejlődésre. Ezért úgy döntöttem, elfogadom a számomra legjobb lehetőséget. Nagyra értékelem a vezetőedző és a klubvezetés bizalmát ebben a számomra nagyon nehéz időszakban. Igyekezni fogok folytatni a kemény munkát, ezzel viszonozva a belém vetett bizalmukat” – mondta Ammar Ramadan a megújított szerződésének aláírását követően.

„Az első pillanattól kezdve, amikor Rama a DAC mezében pályára lépett, nagyon pozitív benyomásaink voltak róla. Ő egy olyan játékos, akinek megvan a képessége, hogy megváltoztassa a mérkőzések képét, ahogy azt a jelenlegi szezonban többször is megmutatta. Az edzői stáb naponta együtt dolgozik vele az erősségeinek fejlesztésén, és a játékos maga is kiváló hozzáállást mutatott. Meggyőződésünk, hogy a közeljövőben Rama a csapat kulcsemberévé válhat és ezért boldogok vagyunk, hogy a klubunk mellett kötelezte el a jövőjét” – tette hozzá klubunk sportigazgatója, Jan Van Daele.

article_bannerarticle_banner