Interjú

Andrej Fábry: Lőtt gól nélkül nem megy

Csapatunkból tegnap Andrej Fábry járt legközelebb a gólhoz, aki először a kapufát találta telibe, majd ziccerben Vorel kapus hárította a próbálkozását.

„Az első félidőben nem futballoztuk jól. Volt néhány lehetőségünk, de el kell ismerni, hogy az ellenfél többet dolgozott ki. Szerencsére nem találtak be, így a félidei szünetben gólnélküli állás volt. Jól kezdtük a második játékrészt, de később a Szenicének további gólhelyzetei voltak a gyors ellentámadásaik után. Mi is betalálhattunk volna, volt két hatalmas helyzetem. Egyiket sem értékesítettem, döntetlen született, de megyünk tovább. Nagyon csalódott vagyok, mivel két gólt is kellett volna szereznem, de egyet sem lőttem” – vallotta be a Szenice elleni tegnapi gólnélküli döntetlent követően Andrej Fábry, aki kétszer is ordító gólhelyzetbe került. Előbb a felső lécet találta telibe, majd Divković beadása után Vorel kapus hárította a ziccerét.

A 22 éves középpályás arra a kérdésre is válaszolt, hogy miként zajlott a felkészülés abból az ellenfélből, amelyről előzetesen nem igazán tudtunk sok mindent. „Mindegyik mérkőzésre ugyanúgy készülünk, akár a Slovanről vagy a Szenicéről legyen szó. Győznünk kellett volna, de ha nem szerzünk gólt, akkor úgy nem megy. A Szenice meglepetést okozott, remekül futballoztak. Főleg a szélsőik sebessége okozott gondokat, és képesek voltak gyorsan ellentámadásokba lendülni. Nekünk főként a támadójátékban és azokban a szituációkban kell javulnunk, amelyeket az edzéseken gyakorolunk. Ezeket folyamatosan tökéletesítenünk kell.”

Kapcsolódó hírek

Mérkőzés
Hír

Három újonc

szerda 19.2.
Hír
Fotók

Fotók: DAC - Senica (0:0)

vasárnap 16.2.
Videó

Videó: DAC - Szenice 0:0

vasárnap 16.2.
Szurkolók
Hír
Szurkolók

DAC-Szenice: jegyinfó

hétfo 10.2.