🏟 Vsrolj jegyet a DAC - Zsolna mrkzsre, rplis 21-n, 19:30-tl a MOL Arnban!      -3️⃣0️⃣% Brletes szurkolinkat a Zsolna elleni meccsnapon 30%-os rkedvezmnnyel vrjk kijellt termkeink a DAC store-ban s e-shopunkon. 👕 Bjj bele Legendrium ruhakollekcink legjabb darabjaiba! 💳 Regisztrlj a FANPORTAL-ra s tltsd fel a Cashless-ed online!
Hr

Az els tli ersts: Ioannis Niarchos

Az els tli ersts: Ioannis Niarchos

Hr
| cs 15.12.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A hszves grg tmad, Ioannis Niarchos Aranyosmartrl igazolt hozznk.

article_bannerarticle_banner

Megvan az els tli ersts! A hszesztends grg csatr, Ioannis Niarchos a DAC jtkosa lett. j szerzemnynk az aranyosmarti ViOn-bl igazol Dunaszerdahelyre, klubunkkal 2026. jnius 30-ig szl szerzdst ktve.

Rendkvl boldog vagyok, nagyon megrltem a DAC ajnlatnak. Fleg a vezetedz miatt esett a vlasztsom a Dunaszerdahelyre, aki bzik a fiatal futballistkban. A szemlye nagyban befolysolta a dntsem. rlk az j krnyezetnek, a kivl csapattrsaknak s a szurkolknak mondta a szerzds-alrst kveten Ionannis Niarchos, aki a 9-es szmot viseli majd nlunk.

Ioannis Niarchos (szl. 2002. jnius 26-n) Athnbl szrmazik, az ottani Panathinaikosz neveltje. A zld-fehr risklubban abszolvlta az ifjsgi akadmit, a grg 16 ven alatti vlogatottba is bekerlt. 2020 szn Szenicre igazolt, ahol elszr az U19-es korosztlyos csapatban kapott lehetsget, majd fokozatosan a felnttek kztt is. A professzionlis labdargsban pont a DAC elleni erdhti 1:1-alkalmval szerezte meg els gljt 2021 augusztusban. A Fortuna Ligban 33 mrkzsen viselte a Szenice mezt, ngy tallat s ugyanennyi glpassz szerepel a neve mellett. Idn nyron az Aranyosmart jtkosa lett, ahol tovbbi 16 lvonalbeli plyra lpse alkalmval 5 glt ltt (mindegyiket az utols ht szi fordulban szerezte). sszessgben teht 49 els ligs tallkozn 9 glt s 5 glpasszt jegyzett. Bzzunk benne, hogy tavasztl a srga-kk sznekben nveli majd e szmokat.

Ioannis egy nagyon rdekes jtkos szmunkra nemcsak tipolgiai s glrzkenysgi szempontbl, de a kora miatt is. Hosszabb ideje figyeltk, mr a szenicei szerepvllalsa idejn is rendelkeztem informcikkal rla. Az elretolt k szerepkrben a rendkvli kvalits Nikola Krstovi s a tehetsges Lukas Leginus szerepelt az sz vgn, gy amikor felcsillant Ioannis megszerzsnek a lehetsge, a klub rdekldst tanstott s gy dnttt, megkezdi a trgyalsokat. Nagyon rlk, amirt sikerlt t leigazolni, mert a szezon szi felnek vgn kivl gllv formban volt s tbb klub is komolyan rdekldtt irnta llaptotta meg Adrian Gua vezetedz.

Ioannis egy olyan futballista, aki rendelkezik szlovkiai mlttal. Ifistaknt tbb klubnl is megfordult prbajtkon, mieltt a Szenice leigazolta. Az Aranyosmart jt hzott azzal, hogy a legutbbi hnapokban jtklehetsget biztostott neki a professzionlis szinten, pedig nem okozott csaldst. Boldogok vagyunk, amirt egy ilyen tpus tmadval ersthettk meg az egyttest. Niarchos letmad csatrknt s cscskknt is kpes futballozni, nagyon veszlyes a pontrgsoknl. Izgatottak vagyunk, amirt velnk kezdheti meg a felkszlst dvzlte a jtkost klubunkban Jan Van Daele sportigazgat.

Ioannis, dvzlnk a DAC-ban s sok sikert kvnunk!