Hr

Bajnok lett a DAC U13-as csapata!

Bajnok lett a DAC U13-as csapata!

A-CSAPAT
|
Hr
| szo 27.5.2023, DAC 1904

jabb fantasztikus eredmnnyel bszklkedhet a dunaszerdahelyi labdargs! A DAC U13-as utnptlscsapata megnyerte az idei bajnoksgot! Ravasz Tibor vdencei az utols mrkzskn is diadalmaskodtak a pozsonyi Inter ellen, gy a lefjs utn nyakukba kerlt az aranyrem.

Fantasztikus vet produkltak az U13-as korcsoportba tartoz srga-kkek. A szezont Aranyosmart ellen kezdtk mg tavaly augusztus vgn, s utna kvetkezett egy 17 meccsbl ll veretlensgi sorozat 15 gyzelemmel s 2 dntetlennel, aminek ksznheten vgig az els helyrt kzdttek a fik.

A csapat szombaton vvta idnybeli utols meccst, melyen a pozsonyi Inter volt az ellenfl. A srcok azzal a tudattal lptek plyra a hazai krnyezetben megrendezett tallkozn, hogy gyzelem esetn garantlt az els helyk, s kezddhet a bajnoki arany megnneplse. A fvrosi egyttes ellen rendkvl elszntan jtszottak a fik, s ennek egy 2:0-s hazai siker formjban meg is lett az eredmnye: megnyertk a bajnoksgot! A vgs spsz elhangzsa utn a jtkosok az edzi stbbal egytt lelkezve, ugrlva, nekelve nnepeltk a bajnoki cmet!

Az aranyrmeket a DAC klub tulajdonosa, Vilgi Oszkr, a DAC sportigazgatja Jan Van Daele, s a DAC Akadmia igazgatja, Nmeth Krisztin adta t a gyztes csapatnak.

Kemny munka ll mgttnk, hiszen a bajnoki mrkzsek mellett tbb hazai rendezs, illetve nemzetkzi utnptlstornn is szerepeltnk az elmlt szezonban. Ezek a jtkosok azonban bebizonytottk, hogy kpesek a fejldsre s a legmagasabb clok elrsre. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a nyakunkba akaszthatjuk az aranyrmet, s rendkvl bszke is vagyok a csapatra, amely megrdemelten vgzett az len rtkelte a diadalt Ravasz Tibor, az U13-as csapat edzje, a DAC akadmia ifjsgi fejlesztsi igazgatja.

A szombat dleltt megrendezett mrkzsre s az azt kvet emlkezetes pillanatok megnneplsre ezttal a B-kzp is kiltogatott a MOL Akadmira, buzdtsuk pedig vgig hatalmas lendletet s ert adott a csapatnak. A srga-kk fstbombknak s a zg szurkoli rigmusoknak ksznheten az U13-asok is gy reztk magukat, mint az A-csapat tagjai a MOL Arnban zajl meccsek alkalmval.

A vezetsg nevben is ksznjk mindenkinek, aki kiltogatott a mai nap is akadminkra s buzdtottk a csapatot!