Hír

Bérletértékesítés indul!

A 2020/21-es bajnoki szezonra érvényes bérletek értékesítése 2020. július 16-án indul. A hűség egyértelműen kifizetődő!

A DAC fő küldetése, hogy olyan értékeket képviseljen közösségünkben, amelyek között az erő, összetartozás és a büszkeség dominál. Klubunk az elmúlt évek során a Kárpát-medence meghatározó szimbólumává vált. Évről évre több emberhez, családhoz jut el hírünk, mindig többen vagyunk. Ez a kulcsa mérkőzéseink egyedi hangulatának, ez tesz minket különlegessé, a DAC közösséget, a DAC családot.

Klubunk tulajdonosa és vezetősége továbbra is elkötelezetten dolgozik a klub stabilizálásáért és fejlesztéséért. Éppen ezért a jövőben is folytatják azokat a befektetéseket, amelyek tovább erősítik a klubot. Ehhez azonban mindenki segítségére és támogatására szükségünk van, aki az elmúlt években klubunk mellett állt.

Kétségkívül az egyik alappillérünk ti vagytok, a szurkolók! A ti szenvedélyetek és hűségetek adja a munkánk értelmét. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2019/20-as szezonban az egész Fortuna Ligában a DAC-nak volt a legtöbb bérletese. Bízunk benne, hogy az új idényben is mindannyiótokkal találkozunk a mérkőzéseken.

A 2019/20-as szezon messze nem úgy alakult, ahogy azt elképzeltük. A klubot is nagyon mélyen érintette a koronavírus és annak következményei. A 2019/20-as bérleteseinket azonban szeretnénk kárpótolni azokért a meccsekért, amelyeken rajtunk kívül eső okok miatt nem tudtak részt venni, ezért az egyébként is kedvező bérletár mellett további 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg az új szezonbérleteket.

A 2020/21-es szezon bérleteinek értékesítését 2020. július 16-án, 14:00-tól indítjuk.

Elővásárlás, 2020. július 16 – 26.

Ebben az időszakban kizárólag elővásárlás lehetséges, tehát a 2019/20-as bérlettulajdonosok tudják megújítani bérleteiket. Az elővásárlási jog érvényesítéséhez személyes ügyintézésnél fel kell mutatni a 2019/20-as szezonbérletet! Online bérlethosszabbításnál elegendő megadni a bérlet számát.

Új bérletvásárlás, 2020. július 27. – augusztus 2.

Ebben az időszakban várjuk új bérleteseink érdeklődését.

A hűség kifizetődő! A szezonbérlet előnyei

✅ a meccsenkénti jegyár akár 20%-kal is kedvezőbb lehet az egyszeri belépők áránál
✅ díjmentesen és automatikusan meghosszabbítjuk a DAC CLUBCARDOT
✅ 3 az 1-ben kártyát biztosítunk, így elegendő egy kártyát magánál tartania: bérlet, Cashless és Clubcard
✅ a bajnoki szezon minden hazai mérkőzésére érvényes (az esetleges play-offon kívül)
✅ átruházható, tehát a tulajdonoson kívül más személy is felhasználhatja, amennyiben az új felhasználó is ugyanabba az árkategóriába tartozik
✅ belépést biztosít a Slovnaft Cup hazai találkozóira
✅ belépést biztosít a MOL Arénában megrendezett DAC 1904 felkészülési mérkőzéseire
✅ elővásárlási jogot biztosít az Európa-liga hazai összecsapásaira
✅ elővásárlási jogot biztosít az esetleges play-off hazai találkozóira
✅ 5%-os kedvezményt biztosít a DAC Store-ban történő vásárlásokra
✅ elővásárlási jogot biztosít a 2021/22-es idényre vonatkozó ülőhelyére

ONLINE BÉRLETVÁSÁRLÁS

Az online bérletékesítés 2020. július 16. 14:00 órától indul!

Link: https://www.dac1904.sk/hu/zobraz.asp?id=online-jegyvasarlas

Online vásárlás esetén a teljes tranzakció online történik, Clubcardján automatikusan frissül a bérlet. Felhívjuk  figyelmét, hogy az online vásárlás során kizárólag tavalyi ülőhelyére tud bérletet váltani. Az ülőhelymódosítás csak személyes vásárlás esetén lehetséges.

Ha a MOL Aréna környékén jár, kérjük, térjen be az első hazai mérkőzés előtt a Fanshopba vagy a jegyirodába, hogy a meglévő kártyájára rányomtassuk az új, 2020/2021-es bérlete szektor- és székszámát.

SZEMÉLYES BÉRLETVÁSÁRLÁS

Személyes ügyintézés esetén a MOL Aréna VIP recepciós pultjánál várjuk Önt az alábbi időpontokban. Kérjük, ne felejtsék el magukkal hozni a 2019/20-as bérletüket!

Nyitvatartás:

2020.07.16. (csütörtök) – 2020.07.17. (péntek) 14.00-19.04
2020.07.18 (szombat) 09.00-14.00
2020.07.20. (hétfő) – 2020.07.24. (péntek) 14.00-19.04
2020.07.25. (szombat) 09.00-14.00

A további nyitvatartásról később adunk tájékoztatást.

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges, amennyiben a vásárlás összege meghaladja a 30 eurót.

A B1 és B4 lelátóra szóló bérlet megvásárlásánál részletfizetési lehetőséget kínálunk.

Felnőttek:
• első részlet 72 EUR
• második részletet 32 EUR (half-season bérlet értékesítés idejében kell megfizetni)

Gyerekek 15 éves korig; idősek 65 év felett; fogyatékkal élők:
• első részlet 36 EUR
• második részlet 22 EUR (half-season bérlet értékesítés idejében kell megfizetni)

Az új szezonra vonatkozó árjegyzék kialakításánál különböző tényezőket kellett figyelembe vennünk. A koronavírussal kapcsolatos szabályozások miatt továbbra is előfordulhat, hogy a szurkolók nem a megvásárolt ülőhelyükön foglalhatnak helyet. Ezért úgy döntöttünk, hogy új bérleteseinknek a C lelátón, továbbá az AL és AP szektorokban egységesítjük az árakat. Hasonlóképpen a B, D, AB, AD és CD szektorok árai is egységesek lesznek. A mozgáskorlátozott szurkolók, illetve kísérőik, valamint a VIP jegyek esetében az árak nem változtak az előző évhez képest.

Azon 2019/20-as bérleteseink, akik nem használják ki a nekik járó exkluzív kedvezményes 2020/21-es bérletárat, és élnek igényükkel, a kedvezménnyel megegyező összeget jóváírjuk Cashless kártyájukon a 2020/21-es bérletértékesítés időszaka után.

Technikai információk

A 2019/20-as szezonra érvényes bérlettulajdonosnak jogában áll megtartani helyét, illetve másik helyet választani – ez alól kivételt képeznek más bérlettulajdonosok helyei, illetve a B3-as szektor. Az új szezonbérlet megvásárlásának pillanatában megszűnik az elővásárlási jog a korábbi helyekre.

A 2019/20-as szezonban bérlettel rendelkezők számára létrehozott 10%-os kedvezmény a bérlet megváltoztatása esetén is fennáll (gyerek, felnőtt, nyugdíjas, fogyatékkal élő/egészségkárosult), akárcsak a más szektorba való átlépéskor (a VIP Silver kivételt képez).

A kedvezményes belépőjegy/bérlet igénylésénél szükséges a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatása. Elfogadott okmányok: személyazonosító igazolvány/útlevél/egészségügyi igazolvány/születési bizonyítvány/gépjármű vezetői endgedély/egészségkárododást igazoló okmány (ZŤP).

Kapcsolódó hírek