Hír

Cashless-visszaigénylés: az utolsó két nap

Már csak július 14-ig lehet visszaigényelni a Cashless kártyán fennmaradó kreditet. Azt is eláruljuk, mikor indul a bérletek árusítása.

2020. július 14-én, kedden zárul a Cashless kártyákon fennmaradó kredit visszafizetése. Mindkét hátralévő napon kizárólag a DAC store-ban igényelheti vissza a pénzét!

Holnaptól ugyanis a hivatalos fanshop visszatér a koronavírus előtti nyitvatartási időhöz, és újra hétfőtől szombatig tart nyitva. A DAC store nyitva tartása a 29. héttől:
Hétfő – péntek: 10:00-18:00
Szombat: 9:00-12:00

A Cashless (készpénznélküli) rendszer az egyetlen lehetséges fizetési módszer a MOL Aréna büféiben. Az előző két évhez hasonlóan, könyvelési okokból ezúttal is a Cashless kártyán fennmaradó összeget a szezon végeztével le kell nullázni.

A jelenleg használt klubkártya (DAC CLUBCARD) a következő szezonokban is érvényes lesz, ám a kreditet minden évad során újra fel kell tölteni.

BÉRLETEK A 2020/21-ES IDÉNYRE

Egyúttal értesítjük a szurkolókat, hogy a 2020/21-es idényre vonatkozó bérletek árusítása jövő szerdán, 2020. július 15-én indul. Az értékesítés első fázisában a 2019/20-as évad bérleteinek tulajdonosai (a következő két típusú bérlet tulajdonosai: egész szezon és félszezon) érvényesíthetik az elővásárlási jogukat. További tudnivalókkal és a jegypénztárak nyitva tartásával kapcsolatban holnap adunk tájékoztatást.

Kapcsolódó hírek