Hr

Cesar Blackman tvozik a DAC-tl

Cesar Blackman tvozik a DAC-tl

A-CSAPAT
|
Hr
| ke 6.6.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A panamai futballistval val egyttmkds csaknem hat v utn vget r.

Cesar Blackman nem folytatja srga-kkben. A panamai vlogatott, aki 2017 szeptemberben rkezett a Csallkzbe, nem fogadta el a klub szerzdshosszabbtsi ajnlatt.

A Panamavrosban szletett huszont ves futballista klubunk szneiben 108 mrkzsen 3 glt szerzett a Fortuna Ligban, az eurpai kupasorozatokban pedig tovbbi 13 tallkozn viselte egyttesnk mezt. A DAC-cal kttt szerzdse jnius utols napjn jr le s mivel az nem lett meghosszabbtva, csaknem hat v utn elvlnak tjaink.

A Cesarral s az j gynkvel val tbbhnapos trgyalssorozat utn gy dntttnk, hogy visszavonjuk a szerzdshosszabbtsi ajnlatunkat. Egy nagyon elnys, a helyzetnket nzve egy tlagon felli ajnlatot tettnk neki, de azt reztk a jtkos rszrl, hogy a DAC csak az utols lehetsg lett szmra. Figyelembe vve, hogy a DAC gyermekeknt kezelte Cesart, a trgyalsokon mutatott viselkedse nem volt mlt a klubunkhoz. Emiatt a trgyalsok megszaktsa s az ajnlat visszavonsa mellett dntttnk. Ksznjk Cesarnak a klub rdekben elvgzett munkjt s a plyafutsa tovbbi rszben sikert kvnunk neki kzlte a DAC sportigazgatja, Jan Van Daele.