Hír

Cesar Blackman távozik a DAC-tól

Cesar Blackman távozik a DAC-tól

A-CSAPAT
|
Hír
| ke 6.6.2023, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner
article_banner

A panamai futballistával való együttműködés csaknem hat év után véget ér.

Cesar Blackman nem folytatja sárga-kékben. A panamai válogatott, aki 2017 szeptemberében érkezett a Csallóközbe, nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát.

A Panamavárosban született huszonöt éves futballista klubunk színeiben 108 mérkőzésen 3 gólt szerzett a Fortuna Ligában, az európai kupasorozatokban pedig további 13 találkozón viselte együttesünk mezét. A DAC-cal kötött szerződése június utolsó napján jár le és mivel az nem lett meghosszabbítva, csaknem hat év után elválnak útjaink.

„A Cesarral és az új ügynökével való többhónapos tárgyalássorozat után úgy döntöttünk, hogy visszavonjuk a szerződéshosszabbítási ajánlatunkat. Egy nagyon előnyös, a helyzetünket nézve egy átlagon felüli ajánlatot tettünk neki, de azt éreztük a játékos részéről, hogy a DAC csak az utolsó lehetőség lett számára. Figyelembe véve, hogy a DAC gyermekeként kezelte Cesart, a tárgyalásokon mutatott viselkedése nem volt méltó a klubunkhoz. Emiatt a tárgyalások megszakítása és az ajánlat visszavonása mellett döntöttünk. Köszönjük Cesarnak a klub érdekében elvégzett munkáját és a pályafutása további részében sikert kívánunk neki” – közölte a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

article_bannerarticle_banner