Hír

Csütörtökön autogramosztás és HP a MOL Arénában!

Csütörtökön autogramosztás és HP a MOL Arénában!

A-CSAPAT
|
Hír
| va 21.4.2024, Nagy Krisztián

Csütörtök koraeste a DAC csapata autogramosztásának ad helyszínt a MOL Aréna, amely után a szurkolók élőben kérdezhetik Márk Csingert a Hazai pályán nyilvános forgatásán.

Találkozz testközelből a játékosokkal a Slovan elleni rangadó előtt! 2024. április 24-én, csütörtökön 17:00 órától a MOL Aréna földszinti játékoskijárójában kerül sor a DAC futballistáinak és stábjának az autogramosztására. Az egész csapat a szurkolók rendelkezésére fog állni, a belépés a fő recepción keresztül lehetséges.

Gyere, és kérj autogramkártyát kedvenceidtől, vagy írasd alá az aktuális csapatposztert!

Közvetlenül az autogramosztás után, 18:00 órától pedig a sajtóhelyiségben alkalom nyílik személyesen is betekinteni a Hazai pályán forgatásába. Az élő beszélgető műsorunk vendége Csinger Márk, csapatunk és a magyar U21-es válogatott védőjátékosa lesz.

Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni, akár élőben a helyszínen, vagy online mindkét felületen (Facebook, YouTube). Utóbbin a videó „élő csevegés” fülén, FB profilunkon pedig hozzászólásként az élő beszélgetés alá. Kövessék az élő adást már most csütörtökön!

Link a YouTube videóhoz: https://youtu.be/9O54NhYOtX4
Link a Facebook videóhoz: https://www.facebook.com/events/978259307141615

A DAC csapata már nagyon várja a szurkolókkal való találkozást!

article_bannerarticle_banner