Hr

DAC 1904 - Cliftonville: szurkoli informcik

DAC 1904 - Cliftonville: szurkoli informcik

Hr
| cs 7.7.2022, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

sszegyjtttnk minden fontos tudnivalt a ma esti kupamrkzssel kapcsolatban!

article_bannerarticle_banner

BELPJEGYEK RUSTSA

Az Eurpa Konferencia Liga 1. selejtezkrnek els tallkozjn az szakr Cliftonville FC csapatt fogadjuk a MOL Arnban cstrtk este 20:30-kor. lvezze ki a DAC 24. eurpai kupamrkzst!

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

A St. Nicolaus SILVER LOUNGE cstrtki menje ide kattintva olvashat.

Figyelem! Az Eurpa Konferencia Liga mrkzseire nem vonatkozik a szezonbrlet.

Az EKL mrkzseire szl belpket nvre szlan rustjuk, vagyis a szurkol nevt r kell rni a belpre. Ez nem rinti a szezonbrlettel/klubkrtyval rendelkezket, mivel az nevk automatikusan rajta van a krtyn. A szezonbrlettel/klubkrtyval trtn online vsrlskor elg az adott mezt egy x betvel kitlteni. A szezonbrlet/klubkrtya nlkli online vsrlskor be kell rni a nevet a megfelel mezbe.

Nincs mg klubkrtyd? Szerezd be itt:

- online a https://shop.dac1904.sk/klubkartya cmen
- vagy szemlyes a jegypnztrakban a fenti nyitva tarts alatt, illetve a DAC store-ben is.

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 18:30 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra. A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt, illetve a tr utcn s a Sport utcn val parkolst.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B s C tribnk lesznek megnyitva. A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgcsapat szurkoli szmra a D1 szektor, illetve a CD rsz, klnll, a hazai szurkolk szektoraitl elvlasztott szektor lesz megnyitva. A vendgszurkolk belptetse a hazaiaktl elklntve trtnik. A C5 szektor egy rsze tkzznaknt resen lesz hagyva. A vendgszurkolk rkezst a rendrsg biztostja. A kt csapat s a Cliftonville drukkereinek a stadionhoz val megrkezsekor nhny krnyez utca rszleges lezrsra kerlhet. Krjk a szurkolkat, hogy figyeljk a szervezk s a rendrsg utastsait.

A vendgszurkolk rkezse miatt a rendrsg lezrja a Sport utca azon szakaszt, amely a Fenyves laktelep fel vezet sszekt t s a Pelikn tterem kztt vezet. A hazai szurkolk szmra gy ma is elrhet lesz az egykori sportcsarnok parkolja, a megkzeltsnl azonban krjk, vegyk figyelembe az emltett korltozst.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:

- az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP
- a C s D tribn sarkn: belps a CD s D tribnre: a vendgszektor

A D tribn ezttal nem lesz nyitva a szurkolk szmra; az oda szl brletek tulajdonosait, akik belpjegyet vsroltak a D szektorba, krjk, hogy a B tribnn foglaljanak helyet, s az j belpjegykrt jelentkezzenek a mrkzsig a 2-es szm pnztrban.

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui msfl rval a kezds eltt nyitnak (19:00), a VIP szektorok fl rval elbb (18:30).

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

Annak rdekben, hogy elkerljk a pnztrak eltt kialakul hossz sorokat, a kapu nyitstl a mrkzs kezdetig (teht 19.00 s 20.30 ra kztt) a pnztrakban kizrlag az albbiak lesznek lehetsgesek:

- belpjegyek rtkestse
- klubkrtyk s szezonbrletek kiadsa (az online vsrlskor kapott voucher alapjn)
- cashless krtyk feltltse

A klubkrtyk s a szezonbrletek rustsa az emltett idpontban sznetel; illetve ajnljuk az online vagy a kapuk nyitsig megejtett vsrlst.

VISSZAVLTHAT REPOHARAK S CASHLESS RENDSZER A BFKBEN

A 2022-es tavaszi szezontl az eldobhat manyag poharakat n. repoharakra cserltk. Ezekben knljuk az alkoholos s alkoholmentes italokat a MOL Arna bfiben, belertve a VIP brokat is. A visszavlthat repoharak nem csak krnyezettudatosak, hanem knyelmesebbek, ersebbek s az egyedi tervezsknek ksznheten szebbek is.

A pohr egyszeri 2 eurs zlog ellenben megvsrolhat, majd brmikor visszavlthat.

A MOL Arna bfiben csak az n. Cashless krtyval lehetsges fizetni. Ez a kszpnznlkli rendszer a feltltkrtyk elve alapjn mkdik, helyettestve a kszpnzes fizetst. A cstrtki tallkoz alkalmval is csak ezen a mdon tudnak a szurkolk a bfkben fogyasztani.

A Cashless krtyk rtkestse s feltltse a belpjegyek rtkestsvel egyidejleg a jegypnztrakban zajlik, azok nyitvatartsi ideje alatt.

A VIP szektor ltogatinak az A lelt recepcijn, meccsnapon 18:30 s 22:30 kztt lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen fell a recepcin, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE tteremben egy-egy feltlt automatt helyeztnk el.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkrtya egyttal Cashless krtyaknt is mkdik!

A cashless-krtykon tallhat krediteket a tavaly szezon befejezse utn trltk. A MOL Arnba val kiltogats eltt ne felejtsk el feltlteni azt! Hasznljk ki a meccs eltti feltlts lehetsgt a jegypnztrakban ill. DAC store-ban.

ARCFESTS, HRAD, DAC STORE S FREE WIFI

A forgajtk kzelben, a B s C leltk alatt a kapunyitstl (19:00) jra ingyenes arcfestst szerveznk a szurkolk rszre.

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 14:00 rakor nyit, s 22:30-kor zr. A DAC store-ban egy n. Fast line is kialaktsra kerl, a kivlasztott rucikkek megvsrlsnak felgyorstsa rdekben. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol szintn rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye. A Fanshop knlata egy egyedi esemny sllal bvlt, s az zletben kaphat az j idny csapatmeze is.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

A mrkzsre az UEFA szigor elrsai vonatkoznak, amelyek az eddigieknl sokkal szigorbb bntetseket helyeznek kiltsba a klubok s a ltogatk szmra is.

Szigoran tilos a lpcskn s a szektorok bejrataiban llni! Ennek az elrsnak a megszegst az UEFA nagyon szigoran bnteti!

Figyelem! A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor, a ruhzatot is belertve. Azok a szemlyek, akik a FARE kziknyve szerinti tiltott szimblumokat viselnek a ruhzaton vagy ilyen szimblumokat tartalmaz zszlk, trgyak vannak a birtokukban, nem lesznek beengedve a mrkzsre.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

A pirotechnikai eszkzk hasznlata szigoran tilos. A tilts megszegse esetn a rendez szolglat azonnali beavatkozst hajt vgre a vtkes ellen.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.