Szurkolók

DAC 1904 - Slovan: jegyinfó

DAC 1904 - Slovan: jegyinfó

A-CSAPAT
|
Szurkolók
| pé 28.4.2023, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
'

A tavasz slágermérkőzésére szóló belépőjegyek értékesítése április 29-én, szombaton indul.

Május 7-e minden DAC-drukker számára pirosbetűs ünnep. Ezen a vasárnapon rendezik ugyanis a MOL Arénában a tavasz legnagyobb slágermérkőzését, a táblázat első két helyezettjének a csúcsrangadóját.

A DAC-Slovan összecsapást 2023. május 7-én, vasárnap, 17:30 órától rendezik. A szezon utolsó két hazai bajnokijára érvényes bérletek árusítása tegnap este lezárult, és szurkolóinknak már holnaptól lehetőségük nyílik az egyszeri belépőegy megvásárlására a Slovan elleni derbire.

Az online jegyértékesítés holnap, április 29-án, szombaton, 12:00 órától indul, és a mérkőzés napján 17:30-kor zárul.

Szintén április 29-én nyitnak a MOL Aréna jegypénztárai, aholmegvásárolható minden fajta belépőjegy, az alábbi nyitvatartás szerint. Kivételt képeznek a VIP szektorokba szóló belépőjegyek, ezek ugyanis elfogytak – beleértve a Silver VIP szektort is, amely már megtelt.

A jegypénztár és a DAC store nyitva tartása a mérkőzés napjáig:
2023. április 29., szombat:
VIP recepció: 9.00-16.00
2023. április 30., vasárnap - 2023. május 1., hétfő:
VIP recepció: 9.00-13.00
2023. május 2., kedd:
VIP recepció: 10.00-19.00
2023. május 3., szerda - 2023. május 5., péntek:
VIP recepció: 10.00-18.00
2023. május 6., szombat:
VIP recepció: 9.00-16.00
2023. május 7., vasárnap (meccsnap!):
2-es számú kassza: 13.00-20.00

Link az online jegyvásárlásra: https://www.dac1904.sk/hu/zobraz.asp?id=online-jegyvasarlas

Figyelem! Mivel a Slovan elleni mérkőzés kockázatosnak lett minősítve, a szurkoló kereszt- és vezetékneve mellett a születési dátumot és a lakcímet is szükséges megadni.

Online jegyvásárlásnál klubkártyás szurkolóinknak csak a klubkártya számot kell megadniuk az adatkitöltésnél, a név, születési dátum, lakcím (utca, házszám, irányítószám, város, ország) adatokat a kártya felismerése után a rendszer automatikusan kitölti. A klubkártyaszám megadása után tehát elég a FOLYTASD gombra kattintani.

Klubkártya nélküli online jegyvásárlás esetén a klubkártya szám mezőt kérjük hagyják üresen és töltsék ki az ezt követő mezőket: név, születési dátum, lakcím (utca, házszám, irányítószám, város, ország).

A TOP2 bérletek kiadása:

Azon szurkolók számára, akik megvásárolták a szezon utolsó két hazai mérkőzésére (DAC-Slovan, DAC-Besztercebánya) szóló TOP2 bérletes belépőt, május 7-én, vasárnap 13:00 és 16:00 óra között a C5-ös szektor mellett található pénztár lesz nyitva. A mérkőzés napján a klubkártyák kiadása (a bemutatott bérlettel és anélkül is) kizárólag itt zajlik majd a fentebb említett időpontban. A mérkőzés napján nem lesz lehetséges a DAC store-ban és a pénztárban a klubkártya kiváltása. Figyelem! A bérlet online vásárlása során kapott voucher (tanúsítvány) nem lesz elegendő a stadionba való belépéshez, a szurkolóknak a klubkártyát is ki kell váltaniuk. Ezt aztán a MOL Arénába való belépéskor felmutatják a forgókapuknál.

Kérjük, hogy a lehetőségekhez mérten a klubkártyát már korábban vegyék át – az elkövetkező napok folyamán, a fentebb leírt nyitvatartási órákban.

A Cashless kártyák feltöltése

Egyúttal arra is megkérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzés előtti napokban a cashless kártya feltöltésére is használják ki a DAC store-ban vagy a pénztáraknál tett látogatásukat a mérkőzésnapi késlekedés megelőzésének érdekében. A cashless kártya feltöltése a megszokott helyeken kívül a C5-ös pénztárban is lehetséges lesz a találkozó napján.

Emlékeztetjük a FANPORTAL-on beregisztrált szezonbérlettel ill. klubkártyával rendelkező szurkolóinkat, hogy a felületen online is fel tudják tölteni a Cashless kártyájukat. Ugyanitt az aktuális cashless egyenlegüket is le tudják ellenőrizni. Használják ki ezt a lehetőséget!

Legyen ott a stadionban, ismét számítunk a szurkolására! Hajtsuk győzelembe a csapatot a szezon egyik legfontosabb mérkőzésén!

Nincs még klubkártyád? Szerezd be itt:
- online a https://shop.dac1904.sk/klubkartya címen
- vagy személyes a jegypénztárakban a fenti nyitva tartás alatt, illetve a DAC store-ban is.

Figyelem! A szezonbérletek (egész szezonos, tavaszi, TOP5, TOP3, TOP2) érvényesek a Fortuna Liga minden mérkőzésére, így ezek tulajdonosainak nem szükséges egyszeri belépőjegyet vásárolni.

article_bannerarticle_banner