Szurkolók

DAC-Rózsahegy: szurkolói információk

Minden fontos információ a hétvégi ligamérkőzésre érkező szurkolók számára!

BELÉPTETÉS A STADIONBA

Ahogyan az ismert, a szeptemberben megrendezett nyilvános eseményekre legfeljebb 1000 fős korlátozás érvényes, amelybe a futballmérkőzéseken a játékosok, a játékvezetők és az összes szükséges személyzet is beletartozik. A szombati találkozóra ezért csak rendkívül kisszámú szurkolónak tudunk bejutást biztosítani, amelyet a következőképpen határoztunk meg:

- a holnapi napon 350 belépőt sorsolunk ki a standard (nem VIP) szezonbérlettel rendelkezők között (őket a regisztrációnál általuk megadott emailcímen értesítjük)
- a fennmaradó helyek korlátozott számban a Skyboxok és a VIP szezonbérletek tulajdonosai között kerültek szétosztásra (ők arra az emailcímre vagy telefonszámra kaptak erről értesítést, amelyeket a bérlet vásárlásakor megadtak)

A szurkolók számára csak az A tribün lesz megnyitva, pontosabban az AP és a VIP szektorok.

A stadionba való belépés a következőképp lesz lehetséges:
- az AP szektor melletti kapun: a standard (nem VIP) szezonbérlettel rendelkező kisorsolt tulajdonosok
- az A-tribün recepcióján keresztül: a Sky box és a VIP bérletek tulajdonosai

Az utasítások és útmutatások értelmében csak azok az előre regisztrált személyek léphetnek be a stadionba, akiknek a neve szerepel a MOL Arénába való belépésre jogosultak listáján. Belépéskor a szezonbérlet felmutatása szükséges.

Megkérjük a szurkolókat, hogy a belépéskor alkalmazott biztonsági vizsgálatok miatt időben érkezzenek meg a stadionba. A stadion kapui egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak (17:30), a VIP szektorok fél órával előbb (17:00).

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

Egyúttal megkérjük szurkolóinkat, hogy tartsák be a higiéniai előírásokat, főleg ezeket:
- A stadionba való belépés és az ott-tartózkodás csakis eltakart felső légutakkal (például szájmaszk, sál, kendő)lehetséges
- A stadionba való belépésnél, a büféknél, továbbá a belső helyiségekben is alkoholos kézfertőtlenítő adagolók lesznek kihelyezve és az utasításokat tartalmazó információs plakát.
- Nyilvános tömegrendezvényen való részvétel esetén a tömegrendezvény helyszínére érkezéskor és az onnan való távozáskor kötelező betartani a személyek közötti 2 méteres távolságot. Ez nem érvényes a közös háztartásban élőkre és a partnerekre.
- Ülés esetén – a közös háztartásban élők kivételt képeznek – egy helynek mindig üresen kell maradnia, emellett az ülőhelyek elfoglalásának szekvenciáját szükséges soronként változtatni (ún. sakktáblás ülés)

HÍRADÓ, DAC STORE ÉS FREE WIFI

A DAC-Rózsahegy bajnoki- és DAC-Jablonec kupamérkőzésre készített, speciális duplakiadású színes meccsfüzetet (Híradó) a DAC store-ban találják majd meg a szurkolók, illetve a képre kattintva letölthető.

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mérkőzés napján 16:00 órakor nyit, és 21:30-kor zár. A Fanshopban továbbra is érvényes a szezonbérlettel rendelkezők 5 százalékos árengedménye.

Az egész MOL Arénában elérhető a szabad internet hozzáférés. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni!

CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A hétvégi találkozó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

A Cashless kártyák értékesítése és feltöltése jelenleg a DAC store-ban zajlik.Az AP szektor látogatóinak javasoljuk, hogy a Cashless kártyát a forgóajtón való belépés előtt vásárolják meg. A kredit feltöltésére az AP, B1 szektorok sarkán lévő feltöltő automatát használhatják.

A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 17:00 és 21:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkártya egyúttal Cashless kártyaként is működik!

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

A stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

Kapcsolódó hírek

Mérkőzés
Videó
Videó
Fotók