Szurkolk

DAC-Slovan: szurkoli informcik

DAC-Slovan: szurkoli informcik

A-CSAPAT
|
Szurkolk
| ke 30.6.2020, Krisztin Nagy

jra egytt! Minden fontos tudnival a holnapi rangadra rkez szurkolk szmra.

BELPJEGYEK RUSTSA

Holnaptl, vagyis 2020. jlius 1-tl engedlyezik Szlovkiban a tbb mint 1000 fs sportesemnyeket, mghozz az tls lsrend betartsa mellett, legfeljebb a stadion befogadkpessgnek 50%-ig. A MOL Arna 12 700 frhelyes, gy a Slovan elleni rangadra 6350 szurkol ltogathat ki.

A 6350 belpjegy a kvetkez mdon kerl felosztsra:
- szezonbrlettel rendelkez szurkolk
- egyszeri belpjeggyel rendelkez szurkolk
- vendgszurkolk

A 2019/2020-as teljes s flszezonos brletek rvnyesek a szerdai mrkzsre, ezek tulajdonosainak garantlt a belps a stadionba. Azonban fokozott figyelmet krnk a szurkolktl, mivel az rvnyben lv korltozsok s egszsgbiztonsgi elrsok (pl. tls lsrend) betartsa miatt a brletek nem biztostjk automatikusan a brleten szerepl lhelyet. A helyfoglalst a megvsrolt tribnn bell biztostjuk, rkezsi sorrendben, pl. a C leltra szl brlettel csak a C leltra, a B tribnssel csak a B tribnre lehet belpni.

A brlet truhzhat, teht a tulajdonoson kvl ms szemly is felhasznlhatja, amennyiben az adott rkategriba tartozik.

Az egyszeri belpjegyek mind pontos helyre szlnak, s mr figyelembe veszik az tls lsrendet; ezek tulajdonosait krjk a jegyen feltntetett lhelyet elfoglalni.

A belpjegyek rustsra vonatkoz informcikat s az rjegyzkt itt talljk.

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 18:30 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra.

Figyelem! A Sport utca azon szakasza, amely a MOL Arna parkljnak bejrattl a Gyurcs utca keresztezdsben tallhat krforgalomig terjed kb. 18:30 rtl lezrsra kerl a motoros s gyalogos forgalom szmra egyarnt.

A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt. Biztonsgi okokbl nem javasoljuk a parkolst a tr utcn s a Sport utcn.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B, C s D tribnk lesznek megnyitva. A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgcsapat szurkoli szmra a D1 szektor, illetve a CD rsz, klnll, a hazai szurkolk szektoraitl elvlasztott szektor lesz megnyitva. A vendkszurkolk belptetse a hazaiaktl elklntve trtnik. A D2 s C5 szektorok egy rsze tkzznaknt resen lesznek hagyva. A vendgszurkolk rkezst a rendrsg biztostja. A kt csapat s a Slovan drukkereinek a stadionhoz val megrkezsekor nhny krnyez utca rszleges lezrsra kerlhet. Krjk a szurkolkat, hogy figyeljk a szervezk s a rendrsg utastsait.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- Az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribn s D tribn sarkn: AL, AD, D2, D3, D4
- Az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP
- A C s D tribn sarkn: belps a CD s D tribnre: a vendgszektor

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui msfl rval a kezds eltt nyitnak (18:30), a VIP szektorok fl rval elbb (18:00).

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

Egyttal megkrjk szurkolinkat, hogy tartsk be a higiniai elrsokat, fleg ezeket:
- A stadionba val belps csakis eltakart fels lgutakkal (pldul szjmaszk, sl, kend)lehetsges
- A stadionba val belpsnl, a bfknl, tovbb a bels helyisgekben is alkoholos kzferttlent adagolk lesznek kihelyezve s az utastsokat tartalmaz informcis plakt.
- Nyilvnos tmegrendezvnyen val rszvtel esetn a tmegrendezvny helysznre rkezskor s az onnan val tvozskor ktelez betartani a szemlyek kztti 2 mteres tvolsgot. Ez nem rvnyes a kzs hztartsban lkre s a partnerekre.
- ls esetn a kzs hztartsban lk kivtelt kpeznek egy helynek mindig resen kell maradnia, emellett az lhelyek elfoglalsnak szekvencijt szksges soronknt vltoztatni.

Rvid videnkbl megtudhat minden fontos rszletet az egszsgbiztonsgi elrsokrl:

HRAD, DAC STORE S FREE WIFI

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC Store-ba, amely a mrkzs napjn 17:00 rakor nyit, s 22:00-kor zr. A DAC store-ban egy n. Fast line is kialaktsra kerl, a kivlasztott rucikkek megvsrlsnak felgyorstsa rdekben. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol szintn rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

CASHLESS RENDSZER A BFKBEN

A MOL Arna bfiben csak az n. Cashless krtyval lehetsges fizetni. Ez a kszpnznlkli rendszer a feltltkrtyk elve alapjn mkdik, helyettestve a kszpnzes fizetst. A holnapi tallkoz alkalmval is csak ezen a mdon tudnak a szurkolk a bfkben fogyasztani.

A Cashless krtyk rtkestse s feltltse a belpjegyek rtkestsvel egyidejleg a jegypnztrakban zajlik, azok nyitvatartsi ideje alatt, illetve a DAC store-ban.

A VIP szektor ltogatinak az A lelt recepcijn, meccsnapon 18:00 s 22:30 kztt lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen fell a recepcin, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE tteremben egy-egy feltlt automatt helyeztnk el.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkrtya egyttal Cashless krtyaknt is mkdik!

Figyelem! Az AL, AD, D2, D3 s D4 szektor ltogatinak javasoljuk, hogy a Cashless krtyt a forgajtn val belps eltt kell megvsrolniuk. Az emltett szektorok alatt holnap a krtyk mobil eladsa zajlik majd keressk munkatrsainkat! Ugyanott elhelyeztnk egy feltlt automatt is.

BIZTONSGI INTZKEDSEK

A mrkzst az 1/2014. szm, a sportrendezvnyekrl szl trvny rtelmben a rendrsg klnleges rendszer (riziks) sportesemnynek nyilvntotta. A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.