Szurkolk

DAC-Slovan: szurkoli informcik

DAC-Slovan: szurkoli informcik

A-CSAPAT
|
Szurkolk
| szo 11.9.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Sznes ksrprogram s hasznos tudnivalk szurkoli tmutat a vasrnapi rangad eltt!

BELPJEGYEK RUSTSA

A legjabb kormnyrendelet alapjn a sportesemnyeken a nzk a stadion befogadkpessgnek 75 szzalkt foglalhatjk el az n. zld jrsokban, kztk a dunaszerdahelyiben is. Ennek ksznheten vasrnap ismt kzel tzezer nz eltt lphetnk plyra.

A MOL Arna 12 700 frhelyes, gy a Slovan elleni tallkozra akr 9 525 szurkol ltogathat ki.

A brlet truhzhat, teht a tulajdonoson kvl ms szemly is felhasznlhatja, amennyiben az adott rkategriba tartozik.

A tbb nznek ksznheten a szabad helyvlaszts megsznt, ismt mindenki a brletesek s a meccsjeggyel rendelkez szurkolk egyarnt  a jegyn/brletn feltntetett helyen lhet. Kivtelt a D tribn jelent, az oda szl brletek a B tribnben lesznek rvnyesek.

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

A jegypnztr s a DAC store htvgi nyitva tartsa:
2021. szeptember 11., szombat:
DAC store: 09:00-12:00 | 2-es szm kassza: 10.00-15.00
2021. szeptember 12., vasrnap:
DAC store: 12.00-19.30 | 2-es szm kassza: 11:30-19:30

Felhvjuk azon szurkolink figyelmt, akik az elmlt idszakban online vsroltak klubkrtyt (CLUBCARD), hogy ezeket a mrkzs napjn a DAC store-ban s a jegypnztrban vehetik t, a feltntetett nyitvatartsi id alatt.

Az albbi igazolssal rendelkez szemlyek lphetnek be szabadon a stadionba:
- teljesen beoltott szemlyek oltsi igazolssal, vagy
- 48 rnl nem rgebbi negatv antign teszt, illetve 72 rnl nem rgebbi negatv PCR vagy LAMP teszt felmutatsval, vagy
- akik dokumentummal rendelkeznek arrl, hogy az elmlt 180 napon bell testek a COVID-19 betegsgen, vagy
- 12 vnl fiatalabbak.
A mrkzsre elzetes regisztrci nem szksges!

A fenti pontokban lertakat igazol nyomtatvny s egy szemlyazonost igazolvny (tlevl) felmutatsa, amit gyermekek esetn az egszsggyi igazolvny helyettesti, a mrkzsre val belpshez felttlenl szksges.

Egyttal megkrjk szurkolinkat, hogy tartsk be a higiniai elrsokat, fleg ezeket:
- a stadionba val belps s az ott-tartzkods csakis eltakart fels lgutakkal (pldul szjmaszk, sl, kend)lehetsges
- a stadionba val belpsnl s a bels helyisgekben is alkoholos kzferttlent adagolk lesznek kihelyezve s az utastsokat tartalmaz informcis plakt
- nyilvnos tmegrendezvnyen val rszvtel esetn a tmegrendezvny helysznre rkezskor s az onnan val tvozskor ktelez betartani a szemlyek kztti 2 mteres tvolsgot; ez nem rvnyes a kzs hztartsban lkre s a partnerekre

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 15:00 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra. A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt, illetve a tr utcn s a Sport utcn val parkolst.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B s C tribnk lesznek megnyitva (azokat a szurkolkat, akik a D tribnre vltottak brletet, megkrjk, hogy a B leltn foglaljanak helyet).

A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgcsapat szurkoli szmra a D1 szektor, illetve a CD rsz, klnll, a hazai szurkolk szektoraitl elvlasztott szektor lesz megnyitva. A vendkszurkolk belptetse a hazaiaktl elklntve trtnik. A C5 szektor egy rsze tkzznaknt resen lesznek hagyva. A vendgszurkolk rkezst a rendrsg biztostja. A kt csapat s a Slovan drukkereinek a stadionhoz val megrkezsekor a mr emltetteken kvl nhny krnyez utca rszleges lezrsra kerlhet. Krjk a szurkolkat, hogy figyeljk a szervezk s a rendrsg utastsait.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- Az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5
- Az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui msfl rval a kezds eltt nyitnak (15:30), a VIP szektorok fl rval elbb (15:00).

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

CSALLKZI DISZNTOR, HRAD, DAC STORE, VERSENY 20 EZER EURRT S FREE WIFI

Vasrnap a B lelt mgtt megrendezsre kerl a Kukkonia Fest, a hamistatlan csallkzi diszntor. Mr dleltt 11:30 rtl gazdag ksrprogrammal vrjuk az rdekldket! Kivl telek, nyenc klnlegessgek, valamint remek hangulat vr mindenkit.

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 12:00 rakor nyit, s 19:30-kor zr. A DAC store-ban egy n. Fast line is kialaktsra kerl, a kivlasztott rucikkek megvsrlsnak felgyorstsa rdekben. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol szintn rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye.

Ebben a szezonban elszr ltogat stadionunkba a #20EZRES elnevezs flidei jtk. Vasrnap hrom szerencss DAC-drukker is versenybe szllhat a csods, 20 000 eurs fnyeremnyrt. Ehhez elg, ha online vagy a stadionba val belpskor regisztrlja magt a Fortuna srgba ltztt hoszteszeinl, s mris jtkban van. A verseny szablyzatt itt talljk.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

Figyelem! A mrkzst az 1/2014. szm, a sportrendezvnyekrl szl trvny rtelmben a rendrsg klnleges rendszer (riziks) sportesemnynek nyilvntotta. A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.