Szurkolk

DAC-Trencsn: szurkoli informcik

DAC-Trencsn: szurkoli informcik

A-CSAPAT
|
Szurkolk
| szo 26.9.2020, Krisztin Nagy

Minden fontos informci a holnapi ligamrkzsre rkez szurkolk szmra!

BELPTETS A STADIONBA

Ahogyan az ismert, az aktulis korltozsok rtelmben a kltri nyilvnos esemnyekre legfeljebb 1000 nz ltogathat ki. A holnapi tallkozra ezrt csak rendkvl kisszm szurkolnak tudunk bejutst biztostani, amelyet a kvetkezkppen hatroztunk meg:
- a tegnapi napon 250 pros belpt sorsoltunk ki a standard (nem VIP) szezonbrlettel rendelkezk kztt (ket a regisztrcinl ltaluk megadott emailcmen rtestettk; a nyertes brletek listjt itt talljk: https://gol.dac1904.sk/)
- a fennmarad helyek korltozott szmban a Skyboxok s a VIP szezonbrletek tulajdonosai kztt kerltek sztosztsra (k arra az emailcmre vagy telefonszmra kaptak errl rtestst, amelyeket a brlet vsrlsakor megadtak)

A szurkolk szmra csak az A tribn lesz megnyitva, pontosabban az AP, AL s a VIP szektorok.

A stadionba val belps a kvetkezkpp lesz lehetsges:
- az AP ill. AL szektor melletti kapun: a standard (nem VIP) szezonbrlettel rendelkez kisorsolt tulajdonosok (helyfoglals rkezsi sorrendben)
- az A-tribn recepcijn keresztl: a Sky box s a VIP brletek tulajdonosai

Az utastsok s tmutatsok rtelmben csak azok az elre regisztrlt szemlyek lphetnek be a stadionba, akiknek a neve szerepel a MOL Arnba val belpsre jogosultak listjn. Belpskor a szezonbrlet felmutatsa szksges.

Megkrjk a szurkolkat, hogy a belpskor alkalmazott biztonsgi vizsglatok miatt idben rkezzenek meg a stadionba. A stadion kapui egy s fl rval a mrkzs kezdete eltt nylnak (16:30), a VIP szektorok fl rval elbb (16:00).

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

Egyttal megkrjk szurkolinkat, hogy tartsk be a higiniai elrsokat, fleg ezeket:
- A stadionba val belps s az ott-tartzkods csakis eltakart fels lgutakkal (pldul szjmaszk, sl, kend)lehetsges
- A stadionba val belpsnl, a bfknl, tovbb a bels helyisgekben is alkoholos kzferttlent adagolk lesznek kihelyezve s az utastsokat tartalmaz informcis plakt.
- Nyilvnos tmegrendezvnyen val rszvtel esetn a tmegrendezvny helysznre rkezskor s az onnan val tvozskor ktelez betartani a szemlyek kztti 2 mteres tvolsgot. Ez nem rvnyes a kzs hztartsban lkre s a partnerekre.
- ls esetn a kzs hztartsban lk kivtelt kpeznek egy helynek mindig resen kell maradnia, emellett minden msodik sort kell resen hagyni.

HRAD, DAC STORE S FREE WIFI

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 15:00 rakor nyit, s 20:30-kor zr. A Fanshopban tovbbra is rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

Az 1/2014 szm a sportrendezvnyekrl szl trvny rtelmben a mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.