Hr

DAC-Trencsn: szurkoli informcik

DAC-Trencsn: szurkoli informcik

Hr
| cs 19.8.2021, Ficza Jnos

Minden, amit tudni rdemes a htvgi ligamrkzsre rkez szurkolk szmra.

article_bannerarticle_banner

MG TBB NZ JHET

A legjabb kormnyrendelet alapjn a sportesemnyeken a nzk a stadion befogadkpessgnek 75 szzalkt foglalhatjk el a n. zld jrsokban, kztk a dunaszerdahelyiben is. Ennek ksznheten vasrnap ismt kzel tzezer nz eltt rhetjk el az idei msodik gyzelmnket. MOL Arna 12 700 frhelyes, gy a Trencsn elleni tallkozra akr 9 525 szurkol ltogathat ki.

A D tribn kivtelvel az sszes hely megnyitsra kerl.

A tbb nznek ksznheten a szabad helyvlaszts megsznt, ismt mindenki - a brletesek s a meccsjeggyel rendelkez szurkolk egyarnt a jegyn/brletn feltntetett helyen lhet.

Kivtelt ezall a D tribn jelent, az oda szl brletek a B tribnben lesznek rvnyesek.

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

Szemlyesen a MOL Arna recepcijn vrsolhatk meg a jegyek, az albbi nyitva tarts szerint:

Augusztus 19-20., cstrtk-pntek: 14:00 19:04

Augusztus 21., szombat: 10:00 15:00

Augusztus 22-n a mrkzs napjn a Mol Arna 2-es szm pnztrban is megvsrolhatak lesznek a belpjegyek, 16:00 rtl egszen a mrkzs kezdetig, vagy amg a kszlet tart.

ENYHLTEK A BELPS FELTTELEI

A mrkzsre elzetes regisztrci nem szksges!

Az albbi igazolssal rendelkez szemlyek lphetnek be szabadon a stadionba:

  • Teljesen beoltott szemlyek oltsi igazolssal,

vagy

  • 48 rnl nem rgebbi negatv antign teszt, illetve 72 rnl nem rgebbi negatv PCR vagy LAMP teszt felmutatsval,

vagy

  • Akik dokumentummal rendelkeznek arrl, hogy az elmlt 180 napon bell testek a COVID-19 betegsgen,

vagy

  • 12 vnl fiatalabbak.


RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 18:30 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra. A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt, illetve a tr utcn s a Sport utcn val parkolst.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B s C tribnk lesznek megnyitva (azokat a szurkolkat, akik a D tribnre vltottak brletet, megkrjk, hogy a B leltn foglaljanak helyet). A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgszektor nem kerl megnyitsra, vendgszurkolk a mrkzsen nem vehetnek rszt.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- Az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3- Az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui msfl rval a kezds eltt nyitnak (16:30), belertve a VIP szektorokat.

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 15:00 rakor nyit, s 20:30-kor zr. A DAC store-ban egy n. Fast line is kialaktsra kerl, a kivlasztott rucikkek megvsrlsnak felgyorstsa rdekben. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol szintn rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

Figyelem! A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.