Vlemny

Danylo Beskorovainyi: Gl az elhunyt nagymammnak

Danylo Beskorovainyi: Gl az elhunyt nagymammnak

Vlemny
| h 17.5.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Minden meccsen van legalbb egy helyzetem, gy bzom benne, hogy a tovbbi tallatok is jnnek majd. Ukrn vdnk 36. bajnokijn szerezte meg els tallatt a DAC szneiben.

Nagyon boldog vagyok, amirt megszereztem az els glom a DAC szneiben. Eric Davis remek beadst prbltam a kapufhoz irnytani. Minden meccsen van legalbb egy helyzetem, gy bzom benne, hogy a tovbbi tallatok is jnnek majd rta krl tallatt s rzseit Danylo Beskorovainyi, aki szombaton 36. bajnoki mrkzst jtszotta a DAC szneiben, s elszr volt eredmnyes. Gljt nagymamjnak, Valynak ajnlotta, aki prilis vgn hunyt el.

Besko az 58. percben fejelt a hazai hlba, s sokig gy tnt, hrompontos tallat lesz belle. A hazaiak azonban a radsban kiegyenltettek. Egy jobban jtsz Trencsnnel tallkoztunk, mint a legutbbi sszecsapsaink sorn. Az els flidben jl vdekeztek, mi pedig tl sok terletet hagytunk nekik, a prharcokban sem voltunk aclosak, s ebbl helyzeteket tudtak kidolgozni. A vgn volt egy kis szerencsjk is, de nem kaphatunk glt a 90. percben. Ott is elvesztettnk egy prharcot s a kisebb koncentrci-kiesst ki is hasznltk a hazaiak. A jvben eredmnyesebb, kombinatv futballt kell jtszanunk, jobban le kell zrnunk a jtkunkat s nagyobb arnyban megnyerni a prharcokat. Az utbbi hetekben azonban nagyon h hangulat uralkodik az ltzben, kemnyen dolgozunk, s ha ezt tudjuk folytatni, a kvetkez idnyben nagy eslynk lehet a bajnoki cm megszerzsre. Ez idn is megvolt, de sajnos tl sok pontot hullajtottunk a kisebb csapatok ellen fzte hozz a 22 ves ukrn vdjtkos.