Interj

Danylo Beskorovainyi szlei eltt szerezte els gljt a MOL Arnban

Danylo Beskorovainyi szlei eltt szerezte els gljt a MOL Arnban

Interj
| ke 24.8.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Nagyon boldog vagyok, amirt gllal segthettem a csapatot. Az ukrn kzps vd a msodik lvonalbeli tallatt is a Trencsn ellen szerezte.

article_bannerarticle_banner

Termszetesen nem lehetnk elgedettek a dntetlennel, otthon gyznnk kell s gyzni is akarunk, hiszen feljebb szeretnnk jutni a tabelln. Egy kis szerencse is hinyzik. Mindegyik mrkzsen kapunk glt, ami nemcsak a vdk hibja, hanem az egsz csapat. Mg jobban kell kzdennk s feljavulnunk a vdekez fzisban, mert sokszor rezdl a hlnk. Nem kezdtk jl a szezont, de bzom benne, hogy meccsrl meccsre jobbak lesznk. Nagyon boldog vagyok, amirt gllal segthettem a csapatot. A msodik flidben j lehetsgeink voltak, m ki kell azokat hasznlnunk. Enlkl a sikerek sem jnnek majd sszegezte gondolatatait a vasrnapi DAC-Trencsn (1:1) sszecsapst kveten egyttesnk 22 ves kzps vdje, Danilo Beskorovainyi.

Pont az ukrn idegenlgis szerezte az egyenlt tallatunkat: a 33. percben Davis kivl beadsra robbant be, s fejjel mattolta Kukuka kapust. Ha visszaemlkeznek, Beskorovainyi a kt csapat mjusi egyms elleni tallkozjn is nagyon hasonl mdon volt eredmnyes: akkor is Davis centerezst kveten fejelt glt. Eddig ez a kt tallat szerepel a neve mellett a Fortuna Ligban. res terletet lttam, felugrottam Eric tkletes beadsra, s szerencsre sikerlt glt szereznem. Remlhetleg az a tallat is segti majd a meccsrl meccsre val fejldsemet, hiszen szeretnk bekerlni az ukrn felnttvlogatottba. A nemzeti csapatnak az az Oleksandr Petrakov lett a szvetsgi kapitnya, akivel az U20-as vilgbajnok korosztlyos csapatban dolgozhattam egytt. Petrakov azt mondta nekem, folyamatosan jtkban kell lennem s j teljestmnyt nyjtanom, hogy a felntteknl is szmoljon velem.

Besko a MOL Arnban szerzett els glja utn egszen a leltig szaladt fel, ahol a csaldjval osztotta meg az rmt. A meccsen a szleim is jelen voltak. desanym mr ltott itt lben, desapm azonban els alkalommal jrt a MOL Arnban. Nagyon boldog vagyok, hogy rgtn az els ltogatsa alkalmval gllal kedveskedhettem neki magyarzza a pillanatot, amely utn megkapta szezonbeli harmadik srga lapos figyelmeztetst. Enlkl az InStat indexe mg magasabb lehetett volna. gy a 291-es szmon llt meg, ami a vasrnapi tallkoz sszes rsztvevje kzl a legtbb volt, ezzel Besko egyttal az 5. fordul msodik legjobb jtkosa volt.