Interj

Dominik Kruliak: A Szered hatrozottabb volt mindkt tizenhatosban

Dominik Kruliak: A Szered hatrozottabb volt mindkt tizenhatosban

Interj
| h 5.8.2019, Krisztin Nagy

Kruliak nem ilyen ajndkra szmtott a tegnapi nvnapja alkalmbl.

Nehezemre esik brmit is rtkelni, hiszen 3:1-es veresget szenvedtnk. Az ellenfelnk lnyegesen hatrozottabb volt a tizenhatosban a sajtjban s a mienkben is, ezrt sikerlt gyznik. Kt glt is szereztek rgztett jtkhelyzetbl, mg neknk ez a meccs abszolt nem jtt ki rtkelte rviden a tegnapi 90 percet Dominik Kruliak, a DAC vdjtkosa.

Az eredmnyrl egy htperces idszak dnttt a msodik flidben, amikor is a hazaiak hromszor mattoltk a vdelmnket. gy gondolom, hogy mi irnytottuk a jtkot, nlunk volt tbbet a labda, mg ha nem is volt sok glhelyzetnk. Nekem volt egy nagy lehetsgem az els flid vgn egy fejest kveten, s a msodik jtkrszben is megvoltak a kisebb-nagyobb helyzeteink. Az els glt bntetbl kaptuk, a msodik pedig pontrgs utn esett. A harmadik hazai tallat eltt mr kinyltunk, meg akartuk szerezni a szpt glt, az ellenfl pedig egy gyors ellentmadst kveten tallt be gy ltja csapatunk rvidzrlatt a rzsahegy neveltje.

A tegnapi bajnoki mrkzs utn is gyakran szba kerlt az egyttesnk sr programja. Kruliak azonban nem kereste a kibvt, frfiasan fogadta a kudarcot. Nem akarom kibeszlni magam a fradtsgra, mshonnan ered a problma. Mindegyik nagycsapat az angol hetek stlusban futballozik vli a 23 ves htvd, aki az idny eddigi ht ttmrkzsn egyetlen percet sem hagyott ki.