Interjú

Dominik Kružliak: A klubhoz méltatlan teljesítményt nyújtottunk

Dominik Kružliak: A klubhoz méltatlan teljesítményt nyújtottunk

A-CSAPAT
|
Interjú
| hé 25.11.2019, Krisztián Nagy
article_banner
'
article_banner
'

Biztosan nem így képzelte el 150. élvonalbeli mérkőzését a DAC védőjátékosa. „A nagymihályi vereséget a Nyitra elleni hazai összecsapáson kell feledtetni.”

Domino, hogyan láttad a nagymihályi összecsapást, amely számodra a jubileumi 150. volt az élvonalban?
„Nem könnyű értékelni ezt a meccset. Az első félidő a hazaiak 5:0-s vezetésével ért véget, aminek nem szabadna velünk megtörténnie. Olyan hibákat követtünk el, amelyeket az egész szezon során nem. A hazaiak pedig mindegyik megingásunkat góllal büntették. A szombati egy szörnyű meccs volt számunkra, de bízom benne, hogy tanulunk a hibáinkból. Fel kell emelnünk a fejünket, reményeim szerint ez a kiütéses vereség újraindítja a csapatot és még keményebben fogunk edzeni.”

Voltál már valaha részese egy ilyen mérkőzésnek, ahol egy félidő alatt ennyi gólt kaptatok?
„Nem. Ez volt az első eset, és nem volt egy szép tapasztalat.”

A találkozó után odamentetek a szurkolókhoz. Mit mondtatok nekik és ők mit mondtak nektek?
„A szurkolóink is hosszú utat tettek meg, hogy buzdíthassanak minket, mi pedig a klubhoz méltatlan teljesítményt nyújtottunk. Néhányan mérgesek voltak, páran pedig megtapsoltak minket. Az egész csapat nevében szeretnék elnézést kérni tőlük a kiütéses vereségért, aminek nem szabad velünk megesnie.”

A Nagymihályba vezető úton egy kisebb balesetet szenvedtetek. Mi történt pontosan?
„Nagyjából öt percre lehettünk a szállodától. Én hátul az ötös ülés közepén ültem, amikor a sofőr keményen lefékezett, aminek következtében kirepültem az ülések közti folyosóra és bevertem az arcomat a széktámlába. Elöntött a vér, a srácok és a fizioterapeuták azonnal jöttek segíteni és megvizsgálni. Ezután Aďo Slančík elájult. Rögtön hívták a gyorsmentőt, ami bevitt minket a kórházba. Engem összevarrtak, a szemem alatt négy, a szemem felett pedig egy öltés található. Aďo Slančík további kivizsgálásokon vett részt, majd este a hotelbe mentünk.”

Megfordult a fejedben, hogy nem lépsz pályára?
„Igen, eszembe jutott, mert öt öltés az arcon nem vicc. Este alaposan lejegeltem és tablettákat is kaptam. A kezelést követően szinte el is múlt a duzzanat, reggel pedig jól éreztem magam, ezért úgy döntöttem, hogy játszani akarok. A mérkőzés közben nem is éreztem vagy figyeltem a fájdalomra.”

Utólagosan sincs olyan érzésed, hogy jobb lett volna kihagyni a találkozót?
„Ezt nehéz megmondani egy ilyen kiütéses vereség urán, de ez nem volt kihatással a teljesítményemre. Talán egy picit fejben mégis, de nem szeretném erre kibeszélni magam.”

Idén még két rangadó vár csapatunkra. Milyen hatással lehet ez a pofon az együttesre?
„Fontos lesz a vereségre adott elsőrendű reakciónk. A nagymihályi vereséget a Nyitra elleni hazai összecsapáson kell feledtetni. Bízom benne, hogy száz százalékkal más teljesítményt nyújtunk majd és a győzelemmel örvendeztetjük meg a szurkolókat. Ezt követően pedig teljes erőbedobással készülhetünk a Slovan elleni rangadóra.” 

article_bannerarticle_banner