Interj

Dominik Kruliak: Mint a hullmvaston

Dominik Kruliak: Mint a hullmvaston

Interj
| va 19.12.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Szerettnk volna magasabban vgezni a tabelln, a negyedik hely nem j szmunkra, a kupaszereplst r pozcikban akarunk lenni. Bzom benne, hogy a szezon tavaszi felben ezt sikerl is kiharcolni. Dominik Kruliak csapatkapitny rtkelte az utols mrkzst s az egsz szi szereplst.

article_bannerarticle_banner

Nyerni akartunk, s kzelebb kerlni az ellenflhez a tblzaton. Tisztban voltunk vele, hogy nehz meccs vr rnk, amelyen valsznleg nem esik majd sok gl. A Rzsahegy az egsz sz sorn j teljestmnyt nyjtott, mindenki szmra kellemetlen ellenfl, jl szervezett csapat, amely jtkosai sokat futnak. Kr, hogy nem szereztk meg a hrom pontot. Msrszt annak rlk, hogy sorozatban tdik alkalommal sem kaptunk glt, ami bizonytja, hogy javultunk a vdekezsben. Bzom abban, hogy az idny tavaszi felre az offenzv fzisunk is feljavul. Nehezebben alaktunk ki helyzeteket, hinyzik a kicsivel jobb mozgs s a meglepets ereje. s ha mr sikerlt helyzetbe kerlnnk, akkor ki kell azt hasznlni. Ez a legutbbi tallkozkon hinyzott llaptotta meg az sz utols mrkzse (DAC-Rzsahegy 0:0) utn Dominik Kruliak, aki a 201. lvonalbeli sszecsapsn lpett plyra.

Kalmr Zsolt srlse miatt a 25 ves kzps vd hordja a csapatkapitnyi karszalagot is, gy megkrtk, rtkelje az egsz szi szezont. Termszetesen szerettnk volna magasabban vgezni a tabelln, a negyedik hely nem j szmunkra, a kupaszereplst r pozcikban akarunk lenni. Bzom benne, hogy a szezon tavaszi felben ezt sikerl is kiharcolni. Az sz gy nzett ki, mint a hullmvast, egyszer sikeresek voltunk, aztn nem. Az sz vge fel kiss sikerlt llandstani a formnkat, de remlhetleg tovbb javulunk. Az j vezetedz rkezse utn egy httel mr meccset jtszottunk, ami neki s neknk sem volt egyszer. Fleg a vdekez fzisban mr nhny elemet sikerlt elsajttanunk, aminek rlk, de a tmadsvezetsnkn mg dolgoznunk kell. A sorozatban t, kapott gl nlkli sszecsaps miatt boldogok vagyunk. Azeltt sokszor bevettk a kapunkat, ez most megfordult, aminek vdknt rlk. Bzom benne, hogy sikerl a lehet legtovbb hznunk ezt a szrit, tavaszra pedig a tmadsokban is feljavulunk.