Interj

Dominik Kruzliak: Nem jtt knnyen a siker

Dominik Kruzliak: Nem jtt knnyen a siker

A-CSAPAT
|
Interj
| h 6.12.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern
article_bannerarticle_banner

Bzom benne, hogy a hatkonysgunkat a Slovan elleni rangadra tartogattuk. Szernyen s alzattal utazunk Pozsonyba, de azzal a cllal, hogy j eredmnyt rjnk el. Dominik Kruliak a 199. mrkzst abszolvlta szombaton a Fortuna Ligban.

Boldogok vagyunk, hogy otthon tartottuk a hrom pontot. Nem jtt knnyen a siker, a Pohronie j teljestmnyt nyjtott. A kezd spsztl btran letmadtak minket, jobbak voltak a meccs elejn. Segtett a gyors egymsutnban szerzett kt gl. Az ellenflnek is megvoltak a lehetsgei, de a msodik flidben tovbbi tallatokat szerezhettnk volna, vgleg eldntve a tallkoz kimenetelt. Volt nhny szzszzalkos ziccernk, csak kr, hogy nem sikerlt azokat kihasznlnunk. Remlhetleg a Slovan elleni rangadra tartogattuk a hatkonysgunkat. Viszont j eredmny a 2:0, rlnk az jabb kapott gl nlkl lehozott sszecsapsnak. J, hogy a sikertelen eredmnyek utn jra visszatalltunk a gyztes tra. Korbban tl sokszor rezdlt a hlnk, az j vezetedz rkezse utn sokkal nagyobb hangslyt fektetnk a vdekezs megszervezsre. Eddig sikerl is ez, sorozatban hrom meccsen nem kaptunk glt. Azon kell dolgoznunk, hogy ez minl tovbb gy maradjon jelentette ki a Pohronie felett aratott 2:0-s gyzelem utn Dominik Kruliak, aki a tallkoz alatt mind a ngy fejprbajt megnyerte, sszessgben pedig 7 sikeres prharcot vvott meg. A tallkoz vgn mr nem volt vesztenivalja a vendgcsapatnak, tbb jtkossal is rohamoztak. Volt ott nhny kavarods s beads a kapunk eltt, Mao Jedlika is hrtott nhny prblkozst. Egy htvdnek a fldn s a levegben is meg kell nyernie a prharcait. Milo Lan egy jl fejel futballista, a fldn is gyors, gy oda kellett r figyelnem. Boldog vagyok, hogy sikerlt fken tartanunk t.

Kalmr srlse utn Dominik Kruliak karjra kerlt a csapatkapitnyi szalag. Ez gy volt szombaton is, a 199. plyra lpse alkalmval a Fortuna Ligban. Ezek kzl 65-t abszolvlt klubunk szneiben, a tbbit a Rzsahegy mezben rte el. A jubileumi 200. rajtjt teht vasrnap nnepelheti a Slovan elleni idegenbeli rangadn, a harmadik szzast pedig az szi zrfordulban kezdheti meg odahaza egykori csapata, a Rzsahegy ellen. Az sz vgn kt kemny sszecsapsvr rnk, amelyeket szeretnnk sikerrel venni. Bzom benne, hogy ez sikerlni is fog. Elszr alapos regenerci szksges, majd az edzseken jl fel kell kszlnnk a Slovan ellen. Az gsznkkek nagy elnnyel vezetik a tabellt, s az eurpai kupaporondon is sikeresek. Szernyen s alzattal utazunk Pozsonyba, de azzal a cllal, hogy j eredmnyt rjnk el.