Videó

Edzői értékelés a Rózsahegy-DAC (1:2) mérkőzés után

Edzői értékelés a Rózsahegy-DAC (1:2) mérkőzés után

Videó
| va 19.9.2021, Iván Péter, Nagy Krisztián

„Nem mondom, hogy nem érdemeltük meg a győzelmet, hisz két gólt adtunk.” A tegnapi Rózsahegy-DAC (1:2) bajnoki találkozót Németh Antal és Peter Struhár vezetőedzők értékelik.

article_bannerarticle_banner

Németh Antal (DAC): „Jól kezdtünk, aztán a védelmi vonalban elkövetett egyszerű hibákkal segítettünk a hazaiaknak. Vezettünk 1:0-ára, majd 2:0-ára is, de újra megismétlődtek a hibák. Vendéglátóink nyomás alá helyeztek minket. Néha szerencsénk is volt, de ez a futballban megesik. Nem mondom, hogy nem érdemeltük meg a győzelmet, hisz két gólt adtunk, az ellenfelünk pedig egyet. A hazaiak nagyon jó munkát végeztek, megvoltak a helyzeteik, hogy kiegyenlítsenek.”

Peter Struhár (Rózsahegy): „A nézők jó minőségű meccset láttak, amelyen jó volt az ellenfél. Láthattuk a vendégek egyéniségeit. A fiúkat meg kell dicsérnem a mai teljesítményükért. Veszélyesek voltunk az ellenfél kapuja előtt, legalább öt százszázalékos helyzetet is kidolgoztunk. Sajnos a befejezéseknél nem vagyunk olyan jók, mint lennünk kellene. 16 lövési kísérletünk volt, 1 gólt rúgtunk. Ma a szerencsésebb csapat győzött, de újra előbbre léptünk. A vezetésem alatt a fiúk a második félidőben az eddigi legjobb teljesítményt nyújtották hazai pályán.”