Vide

Edzi rtkels a DAC-Nagymihly (1:0) mrkzs utn

Edzi rtkels a DAC-Nagymihly (1:0) mrkzs utn

Vide
| h 25.10.2021, Ivn Pter, Nagy Krisztin

Nem baj, ha nha csak 1:0-ra nyernk meg egy meccset, rlnk, ha az elkvetkez fordulkban is egy gllal tudnnk nyerni. A tegnapi DAC-Nagymihly (1:0) bajnoki tallkozt Nmeth Antal s Miroslav Nemec vezetedzk rtkelik.

article_bannerarticle_banner

Nmeth Antal (DAC): Nehz mrkzsre szmtottunk. Tudtuk, hogy nem lesz knny, s ezt nem csupn udvariassgbl mondom, hanem mert lttuk az ellenfelnk elz fordulkban mutatott jtkt. Megvolt az elkpzelsnk, amellyel plyra lpnk. Tudtuk, hogy kontrkbl fognak prblkozni, de nem sejtettk, hogy azok ilyen veszlyesek lesznek. A tervnk azonban az elejtl kezdve mkdtt. Kombinatvan jtszottunk, de voltak hibk is a jtkunkban. Sok esetben a vendgek kapusa is nagyon szp vdst mutatott be. Nem baj, ha nha csak 1:0-ra nyernk meg egy meccset, rlnk, ha az elkvetkez fordulkban egy gllal tudnnk nyerni. Remlem, hogy mr kint vagyunk a hullmvlgybl. Elg sok id telt mr el azta, hogy vglegesen lezrult a keret. gy rzem, hogy sikerlt rendezdnnk, s j ton van a csapat.

Miroslav Nemec (Nagymihly): Az els flidben jobb csapat volt a DAC. Sikerlt megtartaniuk a labdt, s magabiztosak voltak. Sajnos az els jtkrszben kaptunk egy glt. Trflcsert kveten bztunk benne, hogy ki tudunk egyenlteni. Vltoztattunk a taktiknkon, szerettnk volna aktvabban futballozni. Volt is kt nagy helyzetnk, de nem talltunk a kapuba. A DAC nagyon jl jtszott, noha elrontottk a tizenegyest, mgis megmutatkozott, milyen minsget kpviselnek. Mi szeretnnk mrkzsrl mrkzsre elre haladni.