Vide

Edzi rtkels a Pohronie-DAC (0:3) mrkzs utn

Edzi rtkels a Pohronie-DAC (0:3) mrkzs utn

Vide
| szo 28.8.2021, Ivn Pter, Nagy Krisztin

Nagyon rlnk, hogy sikerlt megszereznnk a hrom pontot, fontos gyzelem volt. A tegnapi Pohronie-DAC (0:3) bajnoki tallkozt Nmeth Antal s Geri Gergely vezetedzk rtkelik.

article_bannerarticle_banner

Nmeth Antal (DAC): Ahogy azt a mrkzs eltt is mondtam, szmtottunk r, hogy nehz meccsnk lesz, s ez be is igazoldott. Szmunkra ez egy nagyon fontos tallkoz volt. Nagyon rlnk, hogy sikerlt megszereznnk a hrom pontot. Ez nem volt egyszer, mert egy rendkvl szervezett csapat ellen kellett jtszanunk. Tudtk, mit akarnak jtszani, hogy tmadjanak, hogy vdekezzenek. Nagyon fontos gyzelmet arattunk, s mg egyszer mondom, nagyon rlk, hogy ez ma sikerlt.

Geri Gergely (Pohronie): Elgg nehz az rtkels. Nagyon kegyetlen az eredmny a szmunkra. Nem nyjtottuk azt, amit szerettnk volna, s ez leginkbb az els flidre rvnyes. Hinyzott a mozgs, a dinamika s az agresszivits. Kt knny glt kaptunk, amely megfogott bennnket. Az els flidben szinte r sem ismertem a csapatra. A msodikban mr nem volt mit vesztennk. Elgg kockzatosan jtszottunk, ilyenkor knnyen becsszik a hiba. Megprbltuk fokozni a tmadsainkat, az ellenfl pedig ekkor bntetett a harmadik gllal. Tudtuk, hogy a DAC jelenlegi pozcija a tabelln nem tkrzi a csapat valdi erejt. Tanulnunk kell a veresgbl, s a vlogatott sznet alatt rendbe kell rakni a fejeket. Taln rkezik mg hozznk egy-kt j jtkos. Ezen a meccsen egyltaln nem jtt ki a lps, de hossz mg az idny.