Vide

Edzi rtkels a Zsolna-DAC (0:2) mrkzs utn

Edzi rtkels a Zsolna-DAC (0:2) mrkzs utn

Vide
| va 17.10.2021, Ivn Pter, Nagy Krisztin

Zsolnn sosem egyszer gyzni, de megrdemelten nyertnk, s ennek nagyon rlnk. A tegnapi Zsolna-DAC (0:2) bajnoki tallkozt Nmeth Antal s Peter ernk vezetedzk rtkelik.

article_bannerarticle_banner

Nmeth Antal (DAC): Nagyon boldogg tesz bennnket a gyzelem, hiszen Zsolnn sosem egyszer nyerni. Nagyon jl kezdtk a meccset, mindjrt az els percben, az els tmadsunkbl megszereztk a vezetst. A msodik tallatunkat a jtkvezet nem adta meg, de mg ezt kveten is sok lehetsgnk akadt a glszerzsre. A hazaiak a msodik flidben nyoms al helyeztek bennnket, de a vdelmnk jl helytllt. Kontrkbl jabb glokat is szerezhettnk volna, egyet mg sikerlt is. Megrdemelten nyertnk, s ennek nagyon rlnk. Nehz helyzetben voltunk az elmlt kt htben, hiszen sok jtkosunk vlogatott meccsen szerepelt. Ez szmunkra nem egyszer, ugyanakkor nagyon bszkk vagyunk rjuk.

Peter ernk (Zsolna): Horrorknt ltk meg a mrkzs elejt. A vendgek els kapura tart lvse glt eredmnyezett. A folytatsban idegess vlt a jtkunk, mgis megvolt az eslynk a glszerzsre. A vgn azonban mindig baj volt a befejezsekkel, hinyzott a szerencse. A sznetben megnyugtattuk a fikat, a msodik flid mr jobb volt a rsznkrl. Nagy meznyflnyben jtszottunk egy olyan csapat ellen, mint a DAC, mgis hinyzott a pontossg a vgs befejezseknl. Tovbb kell dolgoznunk, hogy eredmnyesebbek legynk. A msodik gl utn is szerettnk volna mg kezdeni valamit az eredmnnyel, de nem jrtunk sikerrel.