Hr

Egyedlll a DAC frissen bemutatott meze

Egyedlll a DAC frissen bemutatott meze

Hr
| ke 9.11.2021, DAC 1904

Jl ismert sznek elegns, j klsben, 21. szzadi szemllettel. Leginkbb ezekkel a jelzkkel lehetne illetni klubunk legjabb mezt, mely a letisztult megjelens mellett immr anyagban is elremutat. A csapat legjabb szerelse ugyanis jrahasznostott manyagbl kszlt, melyet a DAC felntt csapatn kvl a MOL Akadmia valamennyi korosztlyos csapata is viselni fog.

article_bannerarticle_banner

Kiss rendhagy mdon, a zajl szezon kzben cserljk le meznket, melynek bemutatsra ma este kerlt sor. A lpsre azt kveten szntuk el magunkat, hogy egyesleti szinten is egyre nagyobb hangslyt kap a krnyezettudatossg, s szeretnnk, ha ez a megkzelts immr a klub alkalmazsban ll jtkosok szerelsben is visszaksznne.

PET palackokbl kszlt mezek

A tbbek kztt a DAC 1904 mezeit is gyrt Macron cg a kzelmltban kifejlesztette n. Eco Fabrics anyagt, melyet jrahasznostott manyagbl lltanak el. Ezt az anyagot hasznljk fel a srga-kkek legjabb mezhez is, mely gy 100%-ban recikllt poliszterbl kszl. Egy mez 13 db. fl literes PET palack jrahasznostsval kerl legyrtsra, vagyis a teljes, 30 fs A csapat felszerelse sszesen 390 jrahasznostott manyag palackbl kszl el. A recikllt PET palackokbl trtn gyrts sorn radsul jval kevesebb energia is kerl felhasznlsra, mint a szz poliszter esetben.

A legkisebbektl egszen a nagycsapatig

Az j mez bemutatsa nem csupn a krnyezettudatossg miatt szmt korszakalkot pillanatnak. A klub trtnelme sorn ugyanis elszr fordul el, hogy a felntt csapattal egytt vlt j mezre az sszesen 13 csapatot magba foglal, teljes MOL Akadmia. gy hamarosan a legfiatalabb, U8-as csapattl a ni egytteseken t egszen a nagycsapat valamennyi jtkosig egy j s egysges szerelsben lphetnek plyra, mrkzsrl mrkzsre.

A MOL Arnban mutatkozik be les meccsen az j szerels

A DAC 1904 nagycsapatnak jtkosain lthatjuk elszr akciban az j, fenntarthat anyagokbl kszlt mezeket. Radsul nem is kell sokig vrni a pillanatra, hiszen mr a soron kvetkez hazai mrkzsen, november 20-n a Szenice ellen felavatjk az j szerelst.

Ha Te is szeretnl rszese lenni a trtnelmi pillanatnak, webshopunkban mr most, a DAC store-ban pedig szerdtl megtallod az egyedi DAC-mezt!