Hír

Élvezze Csallóköz szépségeit!

Élvezze Csallóköz szépségeit!

A-CSAPAT
|
Hír
| ke 27.8.2019, Krisztián Nagy
article_banner
article_banner
article_banner

A DAC és a Kukkonia szeretettel várják a szurkolókat Dunaszerdahelyre, a Csallóköz szívébe már a vasárnapi rangadó előtti napokban is.

Vasárnap az ősi rivális, a pozsonyi Slovan érkezik a MOL Arénába, így igazi csata és remek hangulat várható. A mérkőzésre szélsebesen fogynak a belépőjegyek, ezért szeretnénk, ha nemcsak a pályán, de a városban és annak környékén is érezhető lenne az igazi, hamisítatlan futballhangulat. 

Több kísérőprogrammal is készülünk, ám ez egyelőre maradjon meglepetés. 

A DAC és a Kukkonia szeretettel várják a szurkolókat Dunaszerdahelyre, a Csallóköz szívébe! Látogasson el hozzánk már a meccs előtti héten, és élvezze Kukkónia szépségeit! Szombaton és vasárnap (2019. augusztus 31. – szeptember 1.) pedig kihasználhatja a partnereink által nyújtott előnyöket is.

A dunaszerdahelyi Thermalpark 20%-os kedvezményt kínál szombaton minden olyan látogatónak, aki felmutatja belépőjegyét vagy bérletét a DAC-Slovan rangadóra. A Thermalpark melletti Hotel Legend étterem szintén 20%-os kedvezménnyel várja a látogatókat.

Augusztus 31-én, szombaton a Villa Rosában kivételes 20%-os kedvezménnyel kóstolhatják meg a Kukkonia menüt, szintén a jegy/bérlet felmutatásával. A dunaszerdahelyi Chili House-ban pedig egész hétvégén 20%-os kedvezménnyel étkezhet (a kedvezmény nem érvényes a menüre).

Vásároljon az ISTERMEAT üzemi boltjában (Pódafai út 13, Dunaszerdahely) minimum 30 euró értékben, és nyerjen 2 db belépőjegyet a DAC-Slovan mérkőzésre! A verseny 2019. augusztus 30-ig tart.