Hír

Felkészülés: június 30-án Ferencváros-DAC mérkőzés

Felkészülés: június 30-án Ferencváros-DAC mérkőzés

A-CSAPAT
|
Hír
| pé 18.6.2021, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
article_banner

Véglegessé vált a felkészülési találkozók menetrendje. Összesen ötször lép pályára a csapat.

Együttesünk nyári felkészülése június 14-én, hétfőn kezdődött. A sárga-kékek ma elutaznak a fügeni edzőtáborba, tehát arra a helyre, amit tavaly már alaposan megismerhettünk.

Pont az ausztriai edzőtábor keretén belül abszolválják Németh Antal védencei az első felkészülési mérkőzést, amelyen június 25-én, pénteken 18:00 órai kezdettel az osztrák bajnok Red Bull Salzburg gárdájával találkoznak Eugendorfban.

Öt nappal később a Bajnokok Ligája tavalyi kiírásának egy újabb csoportkörös szereplőjével mérjük össze az erőnket. Június 30-án, szerdán 18:00 órától a budapesti Groupama Arénában a hazai Ferencváros ellen lép pályára a DAC. A zöld-fehérek számára az lesz az utolsó felkészülési mérkőzés a legnagyobb presztízsű európai kupasorozat megkezdése előtt. A hazai klub szurkolóinknak 1000 belépőjegyet biztosít a vendégszektorba, egységes, 10 eurós áron. Ezek értékesítéséről hamarosan tájékoztatást adunk.

Ahogy azt már megírtuk, július elején két magyar második ligás gárdával is találkozunk. Július 3-án, szombaton a szombathelyi Haladást fogadjuk a MOL Akadémián 17:00 órától. A Vasas Budapest elleni összecsapás esetében változott az idő és a helyszín is. A mérkőzést már pénteken, július 9-én rendezik 17:00 órai kezdettel, ugyancsak az akadémiánkon.

Megoldódott a szezon első tétmeccse (az EKL 2. előselejtezőjében a Partizannal találkozunk Belgrádban) előtti fazonigazító főpróba párosítása is. A nyári felkészülési időszak utolsó barátságos találkozóján július 15-én, 17:00 órától a magyar kupagyőztes Újpest FC-t fogadjuk a MOL Arénában.

A DAC nyári felkészülési találkozóinak menetrendje:
Június 25-e, péntek, 18:00 óra: Red Bull Salzburg (Ausztria, 1. liga) – DAC, Eugendorf, Ausztria
Június 30-a, szerda, 18:00 óra: Ferencváros Budapest (Magyarország, 1. liga) – DAC, Groupama Aréna, Budapest
Július 3-a, szombat, 17:00 óra: DAC – Haladás Szombathely (Magyarország, 2. liga), MOL Akadémia
Július 9-e, péntek, 17:00 óra: DAC – Vasas Budapest (Magyarország, 2. liga), MOL Akadémia
Július 15-e, csütörtök, 17:00 óra: DAC – Újpest FC (Magyarország, 1. liga), MOL Aréna

A szurkolók az egyes mérkőzésekre való belépésének lehetőségéről és a jegyek esetleges értékesítéséről később közlünk információkat. 

article_bannerarticle_banner