Hr

Felkszls: jnius 30-n Ferencvros-DAC mrkzs

Felkszls: jnius 30-n Ferencvros-DAC mrkzs

Hr
| p 18.6.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Vglegess vlt a felkszlsi tallkozk menetrendje. sszesen tszr lp plyra a csapat.

article_bannerarticle_banner

Egyttesnk nyri felkszlse jnius 14-n, htfn kezddtt. A srga-kkek ma elutaznak a fgeni edztborba, teht arra a helyre, amit tavaly mr alaposan megismerhettnk.

Pont az ausztriai edztbor keretn bell abszolvljk Nmeth Antal vdencei az els felkszlsi mrkzst, amelyen jnius 25-n, pnteken 18:00 rai kezdettel az osztrk bajnok Red Bull Salzburg grdjval tallkoznak Eugendorfban.

t nappal ksbb a Bajnokok Ligja tavalyi kirsnak egy jabb csoportkrs szerepljvel mrjk ssze az ernket. Jnius 30-n, szerdn 18:00 rtl a budapesti Groupama Arnban a hazai Ferencvros ellen lp plyra a DAC. A zld-fehrek szmra az lesz az utols felkszlsi mrkzs a legnagyobb presztzs eurpai kupasorozat megkezdse eltt. A hazai klub szurkolinknak 1000 belpjegyet biztost a vendgszektorba, egysges, 10 eurs ron. Ezek rtkestsrl hamarosan tjkoztatst adunk.

Ahogy azt mr megrtuk, jlius elejn kt magyar msodik ligs grdval is tallkozunk. Jlius 3-n, szombaton a szombathelyi Haladst fogadjuk a MOL Akadmin 17:00 rtl. A Vasas Budapest elleni sszecsaps esetben vltozott az id s a helyszn is. A mrkzst mr pnteken, jlius 9-n rendezik 17:00 rai kezdettel, ugyancsak az akadminkon.

Megolddott a szezon els ttmeccse (az EKL 2. elselejtezjben a Partizannal tallkozunk Belgrdban) eltti fazonigazt fprba prostsa is. A nyri felkszlsi idszak utols bartsgos tallkozjn jlius 15-n, 17:00 rtl a magyar kupagyztes jpest FC-t fogadjuk a MOL Arnban.

A DAC nyri felkszlsi tallkozinak menetrendje:
Jnius 25-e, pntek, 18:00 ra: Red Bull Salzburg (Ausztria, 1. liga) DAC, Eugendorf, Ausztria
Jnius 30-a, szerda, 18:00 ra: Ferencvros Budapest (Magyarorszg, 1. liga) DAC, Groupama Arna, Budapest
Jlius 3-a, szombat, 17:00 ra: DAC Halads Szombathely (Magyarorszg, 2. liga), MOL Akadmia
Jlius 9-e, pntek, 17:00 ra: DAC Vasas Budapest (Magyarorszg, 2. liga), MOL Akadmia
Jlius 15-e, cstrtk, 17:00 ra: DAC jpest FC (Magyarorszg, 1. liga), MOL Arna

A szurkolk az egyes mrkzsekre val belpsnek lehetsgrl s a jegyek esetleges rtkestsrl ksbb kzlnk informcikat.