Hír

Folytatódik a tavaszi bérletvásár

Folytatódik a tavaszi bérletvásár

A-CSAPAT
|
Hír
| sze 11.1.2023, DAC 1904
article_banner
article_banner

Biztosan ott akarsz lenni a februári DAC-Slovanon, és a tavasz többi meccsén? Váltsd ki a bérleted a tavaszi szezonra és élvezd a lelátóról a mérkőzéseket!SZEZONBÉRLETET VÁSÁROLOK


Ha nem sikerült beszerezned a fa alá ajándékként, nem kell aggódnod, január 9-étől hétfőtől a DAC store-ban is megvásárolhatod a félszezonos bérleted. A tavasz ezúttal is izgalmasnak ígérkezik, most igazán megéri ott lenni minden meccsen.

Ha pedig az online vásárlást részesíted előnyben, csak pár kattintásra van szükség:


Vásárold meg félszezonos bérleted online
A félszezonra szóló bérletek ára változatlan.


FÉLSZEZONOS BÉRLETET VÁSÁROLOK

Értékesítés:

A DAC store-ban: 2023. január 09-től 2023. január 26-ig
Online: 2023. január 02-től 2023. január 26., 21:00-ig

DAC store nyitvatartás:
● Hétfőtől pénteking: 10:00-18:00
● Szombat: 9:00-12.00

A félszezonos bérlet vásárlásnál szükség lesz:
● a regisztrációs űrlap kitöltésére
● A kedvezményes áron megvásárolható bérlet igénylésénél a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatására. Az alábbi okmányokat fogadjuk el: személyi igazolvány, útlevél, egészségügyi kártya, születési bizonyítvány, jogosítvány, súlyos egészségkárosodást igazoló okmány (ZŤP-kártya).

Online vásárlás esetén szükséges a személyes átvétel lehetőségének kiválasztása. Ez utóbbi a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban lehetséges a félszezonos bérlet megrendelést visszaigazoló voucher felmutatásával. Ezt a kérvényező e-mailben kapja meg.

Ne legyen gond a jegyvásárlás, január 26-ig váltsd ki a tavaszi szezonra szóló bérleted, válaszd ki a saját helyed, és élvezd a bérlettel járó további kedvezményeket! Éljük át együtt a DAC-mámort, töltsük meg minden alkalommal a MOL Arénát!

A DAC 1904 lehetőséget kínál a VIP SILVER félszezonos bérletek megvásárlására is.

A MOL Aréna VIP SILVER zónája tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy elsőrangú környezetben, a stadion közepéről szétnézve tapasztalhassa meg saját bőrén a MOL Aréna egyedülálló hangulatát. Ínycsiklandozó gasztronómiai specialitások és prémium italok gondosan összeállított kombinációja várja Önt az egész szezon során.

A tavaszi VIP SILVER szezonbérlet ára 210 EUR. Megéri, hiszen így egy mérkőzés ingyenes.

Milyen plusz előnyökkel jár a VIP SILVER félszezonra szóló bérlete?

• gasztronómiai élmény, svédasztalos ételkínálat
• a mérkőzés előtt és a félidőben borfröccs
• ülőhely az A lelátón
• kiváló networking lehetőségek
A MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban a nyitvatartási idő alatt, illetve online.

Igen.

Online vásárlás esetén szükséges a postai kézbesítés vagy a személyes átvétel lehetőségének kiválasztása. Ez utóbbi a MOL Aréna jegypénztáraiban és a DAC store-ban lehetséges a félszezonos bérlet megrendelést visszaigazoló voucher felmutatásával. Ezt a kérvényező e-mailben kapja meg.

A sportrendezvényekről szóló törvény legújabb módosításának értelmében a rizikósnak nyilvánított mérkőzések látogatása a jövőben regisztrációköteles lesz. Ez azt jelenti, hogy a rizikós meccsekre csak az használhatja a bérletet, akinek a nevére kiállították.

Nem, mert a bérletvásárláskor már megadod az adataidat, s ez az egyszeri alkalom elegendő.

A regisztrációs űrlapok a jegypénztárakban is elérhetők, ám a személyesen történő vásárlás felgyorsításának érdekében arra kérünk, hogy töltsd le a weboldalunkról, nyomtasd ki, majd vásárláskor kitöltve és aláírva add le az űrlapot.

A kedvezményes áron megvásárolható bérlet igénylésénél szükséges a kedvezmény jogosultságát igazoló okmány bemutatása. Az alábbi okmányokat fogadjuk el: személyi igazolvány, útlevél, egészségügyi kártya, születési bizonyítvány, jogosítvány, súlyos egészségkárosodást igazoló okmány (ZŤP-kártya).

Javasoljuk, hogy a cashless feltöltését az jövő évi első hazai mérkőzés előtt ejtse meg a jegypénztárban, a DAC store-ban vagy online. Online cashless feltöltéshez regisztráljon a FANPORAL-on az id.dac1904.sk oldalra kattintva.

Mivel a bérlet a MOL Arénában fizetőeszközként is funkcionál, és feljogosít a belépésre, ezért mindenképp szükséges, hogy Önnél legyen a mérkőzésen, ezért kérjük, ilyen esetben válassza a postai kézbesítést.

A klub fenntartja azt a jogot, hogy nem minden mérkőzésre nyitja meg a D szektor kapuit. Ezért a D szektorba félszezonos bérlet vásárlása nem lehetséges.

article_bannerarticle_banner