Hr

Folytatdik a tavaszi brletvsr

Folytatdik a tavaszi brletvsr

Hr
| sze 11.1.2023, DAC 1904

Biztosan ott akarsz lenni a februri DAC-Slovanon, s a tavasz tbbi meccsn? Vltsd ki a brleted a tavaszi szezonra s lvezd a leltrl a mrkzseket!

article_bannerarticle_banner


SZEZONBRLETET VSROLOK


Ha nem sikerlt beszerezned a fa al ajndkknt, nem kell aggdnod, janur 9-tl htftl a DAC store-ban is megvsrolhatod a flszezonos brleted. A tavasz ezttal is izgalmasnak grkezik, most igazn megri ott lenni minden meccsen.

Ha pedig az online vsrlst rszested elnyben, csak pr kattintsra van szksg:


Vsrold meg flszezonos brleted online
A flszezonra szl brletek ra vltozatlan.


FLSZEZONOS BRLETET VSROLOK

rtkests:

A DAC store-ban: 2023. janur 09-tl 2023. janur 26-ig
Online: 2023. janur 02-tl 2023. janur 26., 21:00-ig

DAC store nyitvatarts:
● Htftl pnteking: 10:00-18:00
● Szombat: 9:00-12.00

A flszezonos brlet vsrlsnl szksg lesz:
● a regisztrcis rlap kitltsre
● A kedvezmnyes ron megvsrolhat brlet ignylsnl a kedvezmny jogosultsgt igazol okmny bemutatsra. Az albbi okmnyokat fogadjuk el: szemlyi igazolvny, tlevl, egszsggyi krtya, szletsi bizonytvny, jogostvny, slyos egszsgkrosodst igazol okmny (ZP-krtya).

Online vsrls esetn szksges a szemlyes tvtel lehetsgnek kivlasztsa. Ez utbbi a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban lehetsges a flszezonos brlet megrendelst visszaigazol voucher felmutatsval. Ezt a krvnyez e-mailben kapja meg.

Ne legyen gond a jegyvsrls, janur 26-ig vltsd ki a tavaszi szezonra szl brleted, vlaszd ki a sajt helyed, s lvezd a brlettel jr tovbbi kedvezmnyeket! ljk t egytt a DAC-mmort, tltsk meg minden alkalommal a MOL Arnt!

A DAC 1904 lehetsget knl a VIP SILVER flszezonos brletek megvsrlsra is.

A MOL Arna VIP SILVER znja tkletes lehetsget knl arra, hogy elsrang krnyezetben, a stadion kzeprl sztnzve tapasztalhassa meg sajt brn a MOL Arna egyedlll hangulatt. nycsiklandoz gasztronmiai specialitsok s prmium italok gondosan sszelltott kombincija vrja nt az egsz szezon sorn.

A tavaszi VIP SILVER szezonbrlet ra 210 EUR. Megri, hiszen gy egy mrkzs ingyenes.

Milyen plusz elnykkel jr a VIP SILVER flszezonra szl brlete?

gasztronmiai lmny, svdasztalos telknlat
a mrkzs eltt s a flidben borfrccs
lhely az A leltn
kivl networking lehetsgek
A MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban a nyitvatartsi id alatt, illetve online.

Igen.

Online vsrls esetn szksges a postai kzbests vagy a szemlyes tvtel lehetsgnek kivlasztsa. Ez utbbi a MOL Arna jegypnztraiban s a DAC store-ban lehetsges a flszezonos brlet megrendelst visszaigazol voucher felmutatsval. Ezt a krvnyez e-mailben kapja meg.

A sportrendezvnyekrl szl trvny legjabb mdostsnak rtelmben a riziksnak nyilvntott mrkzsek ltogatsa a jvben regisztrcikteles lesz. Ez azt jelenti, hogy a riziks meccsekre csak az hasznlhatja a brletet, akinek a nevre killtottk.

Nem, mert a brletvsrlskor mr megadod az adataidat, s ez az egyszeri alkalom elegend.

A regisztrcis rlapok a jegypnztrakban is elrhetk, m a szemlyesen trtn vsrls felgyorstsnak rdekben arra krnk, hogy tltsd le a weboldalunkrl, nyomtasd ki, majd vsrlskor kitltve s alrva add le az rlapot.

A kedvezmnyes ron megvsrolhat brlet ignylsnl szksges a kedvezmny jogosultsgt igazol okmny bemutatsa. Az albbi okmnyokat fogadjuk el: szemlyi igazolvny, tlevl, egszsggyi krtya, szletsi bizonytvny, jogostvny, slyos egszsgkrosodst igazol okmny (ZP-krtya).

Javasoljuk, hogy a cashless feltltst az jv vi els hazai mrkzs eltt ejtse meg a jegypnztrban, a DAC store-ban vagy online. Online cashless feltltshez regisztrljon a FANPORAL-on az id.dac1904.sk oldalra kattintva.

Mivel a brlet a MOL Arnban fizeteszkzknt is funkcionl, s feljogost a belpsre, ezrt mindenkpp szksges, hogy nnl legyen a mrkzsen, ezrt krjk, ilyen esetben vlassza a postai kzbestst.

A klub fenntartja azt a jogot, hogy nem minden mrkzsre nyitja meg a D szektor kapuit. Ezrt a D szektorba flszezonos brlet vsrlsa nem lehetsges.