Hr

Gyere velnk a DAC-ra teljes lmny a fli gyerekeknek

Gyere velnk a DAC-ra teljes lmny a fli gyerekeknek

A-CSAPAT
|
Hr
| h 15.5.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern
article_bannerarticle_banner

A szombati szezonzrn a Fli MTNYA dikjait fogadjuk a Gyere velnk a DAC-ra! projekt keretn bell.

Itt a 2022/23-as szezon utols mrkzse, amelyet hazai plyn abszolvl a DAC: 2023. mjus 20-n, szombaton, 18:00 rakor az 5. helyezett Besztercebnya csapatt fogadjuk a MOL Arnban. Ezen a tallkozn is rkeznek hozznk fiatalok a Gyere velnk a DAC-ra! projekt keretn bell, mgpedig Flbl.

A berkez regisztrcikbl ugyanis a Fli Magyar Tantsi Nyelv Alapiskola dikjait vlasztottuk. A szenci jrsban tallhat telepls iskolja ugyan ltszmban a kisebbek kz sorolhat, m dikjaik tbb terleten, gy a sportban s azon bell a fociban is a rgi legjobbjai kz szmtanak. A DAC-meccsen val rszvtel, illetve a jtkosok ltogatsa nagyon nagy motivcit jelentene minden dikunknak, nem csak azoknak, akik aktvan sportolnak. Ksznjk, ha minket vlasztanak a projektbe olvashata jelentkez levelkben.

Az sszes tbbi rdekldnek is ksznjk a bekldtt regisztrcit! Terveink szerint a projekt a 2023/24-es idnyben is folytatdik ezzel kapcsolatban kvessk honlapunkat!

A Gyere velnk a DAC-ra! projektrl

A 2017-es v elejn meghirdetett kezdemnyezsnk olyan alap- s kzpiskols dikok fel irnyul, akik szeretnk lben tlni a MOL Arna hangulatt. Eddig mr tbb szz fiatalt fogadtunk, a bvebb rgi iskolibl s fiatalokkal foglalkoz szervezeteibl.

A program keretben a DAC nhny jtkosval elltogatunk a kivlasztott iskolkba, ahol a dikok sajt krnyezetkben, szemlyesen tallkozhatnak a kedvenceikkel. A buszos szllts s a meccsbelpk rt is a klub llja, st mg DAC-os ajndkokkal is kedveskednk a gyerekeknek.

A Gyere velnk a DAC-ra! felhvsra brmelyik ifjsgi szervezet, ill. alap- s kzpiskola jelentkezhet, ehhez csupn egy regisztrcis rlap kitltse szksges. A maximlis ltszmot 30 dik s az ket ksr 2 pedaggus alkothatja.

A meccsnapon az albbiak szerint alakul a mintegy 4-5 rs program:
- a gyerekeket autbusz veszi fel a sajt iskoljuk eltt, 2 rval a mrkzs kezdete eltt, max. 40 km-re Dunaszerdahely krnykn
- a DAC hazai mrkzsnek megtekintse a MOL Arnban
- ajndktrgyak kiosztsa, valamint fnykpezkeds az A csapat tagjaival
- a tallkoz utn a gyerekek autbusszal jutnak vissza az iskolba

A fentebb olvashat aktivitsokat a DAC INGYEN knlja az iskolknak s a szervezeteknek!