Interj

Hahn Jnos: Ilyen a csatrsors

Hahn Jnos: Ilyen a csatrsors

Interj
| va 5.12.2021, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Schfer Andris a csnya glok szerzjnek hv engem, de nekem mindegy, milyen glt lvk, a lnyeg gyis a hrom pont. Hahn Jnos megszerezte harmadik tallatt a DAC mezben.

article_bannerarticle_banner

Ezen a mrkzsen a hrom pont begyjtse volt az elsdleges. Akr nagyobb glklnbsggel is nyerhettnk volna, de mi is rezzk, hogy a jtkunk mg nem az igazi. Viszont gy gondolom, hogy egyben van a csapat. Ezt az is altmasztja, hogy a legutbbi hrom tallkozn nem kaptunk glt. Szerintem erre lehet pteni. Nyilvn mg ssze kell szoknia a csapatnak az j edzvel. Van egy j elkpzelsnk, amit prblunk megvalstani a plyn. Kicsit sok mg az egyni hiba, belertve magamat is, nagyobb szzalkban kell birtokolnunk a labdt, illetve mg egy kicsit gyorsabban kell jtszanunk tmadsban ezt vrja tlnk az edz is. Nem szabad panaszkodnunk, hiszen elkaptuk a fonalat, s ha ez mg egy j jtkkal prosul, akkor csakis felfel vezethet az utunk. Boldog vagyok, hogy 2:0-s sikert arattunk. A lecserlsemkor bosszs voltam, mert nem sokkal azeltt a tbbiekhez hasonlan n is kihagytam egy ziccert, s ez bosszantott, mert a 2:0 veszlyes eredmny. Ha akkor kapunk egy glt, felbtorodik az ellenfl. Szerettem volna, hogy ne kelljen izgulnunk a vgn, ezrt akartam megszerezni a harmadik tallatunkat, azonban sszessgben elgedett vagyok a gyzelem miatt rtkelt a tegnapi DAC-Pohronie (2:0) bajnoki mrkzs utn Hahn Jnos, a DAC s a magyar vlogatott tmadja.

A 9-es mezszmmal jtsz csatrunk a tallkoz 35. percben megszerezte harmadik dunaszerdahelyi tallatt. Szemflesen csapott le Adamec htragurtott labdjra, s a hibt kihasznlva higgadtan gurtott a kapuba. Schfer Andris a csnya glok szerzjnek hv engem, de nekem mindegy, milyen glt lvk, a lnyeg gyis a hrom pont. A legnagyobb helyzetemnl odapattant hozzm a labda, csinltam egy cselt balra, szemben lltam a kapussal, s mr csak csrrel tudtam belergni a labdba. Ha kicsit higgadtabb vagyok, akkor a hossz sarkat jobban cloztam volna meg. Ilyen a csatrsors: egy helyzet bemegy, a msik kimarad, m gy sem lehetek elgedetlen, hiszen sikerlt betallnom, s nyertnk is.

Joao Janeiro rkezse ta a csapat megnyerte mindhrom bajnokijt, glt sem kapva. De j is lenne folytatni ezt a sort jv vasrnap Pozsonyban! Szerintem j ton haladunk, s minden bizonnyal a jv hten a jtk is jobban fog menni, meg kell riznnk az egysgessgnket. Az edz szokta mondogatni, hogy gy kell csapatot pteni, hogy elszr a vdekezst kell megszervezni. Azt gondolom, egyre jobbak vagyunk ebben, de nyilvn mg vannak ott is hibk, m az elmlt hrom mrkzsen nem kaptunk glt. Ha ezt gy folytatjuk, plusz a kzpplyn s a tmadsorban tbb labdt meg tudunk jtszani, pontosabbak s racionlisabbak lesznk, akkor szerintem a Slovan ellen is lesz keresnivalnk. Nyilvn Pozsonyba is hrom pontrt utazunk tette hozz a 26 ves, 7-szeres vlogatott labdarg.